Αρχική Ειδήσεις Νέος σταθμός η Θεσσαλονίκη για το eMarket της «Σκλαβενίτης»

Νέος σταθμός η Θεσσαλονίκη για το eMarket της «Σκλαβενίτης»

0
Νέος σταθμός η Θεσσαλονίκη για το eMarket της «Σκλαβενίτης»

Λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου, το sklavenitis.gr ξεκίνησε να εξυπηρετεί και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέσα από το Σκλαβενίτης eMarket οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά.

Τιμές ίδιες με τα φυσικά καταστήματα, παραγγελίες δεκτές όλο το 24ωρο

Όπως ισχύει σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετεί το e-shop της αλυσίδας, οι τιμές των προϊόντων στο sklavenitis.gr είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, οι τρόποι πληρωμής είναι οι ίδιοι με αυτούς των φυσικών καταστημάτων, ενώ οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης υλοποιούνται Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Υπερσύγχρονο e-hub 3.200 τ.μ. στην Πυλαία

Σημειώνεται ότι για την ομαλή εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην περιοχή, η Σκλαβενίτης προχώρησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία. Παράλληλα, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Οι ίδιοι κύκλοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνουν πως η κίνηση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της Σκλαβενίτης, καθώς εντός του 2021 η εταιρεία προχώρησε στην επέκταση του eMarket σε 3 νέες περιοχές πέραν της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη) με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το 2022 η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το Σκλαβενίτης eMarket μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών, με στόχο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα σημεία του δικτύου (φυσικά και ηλεκτρονικά).

Δείτε επίσης

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com