Αρχική Ειδήσεις Νέα «συνταγή» για bagel από την Apple – Έβαλε γέμιση

Νέα «συνταγή» για bagel από την Apple – Έβαλε γέμιση

0
Νέα «συνταγή» για bagel από την Apple – Έβαλε γέμιση

EMOJI FOOD | Τα παλιά emoji δεν άρεσαν στους χρήστες 

EMOJI FOOD | Τα παλιά emoji δεν άρεσαν στους χρήστες

Πολλά προβλήματα με τα ψωμάκια της είχε η Apple και αποφάσισε να κάνει …delete την παλιά της «συνταγή» προκειμένου να κατευνάσει την οργή που είχε προκαλέσει το προηγούμενο εικονίδιο στους εραστές των bagels, επειδή φαινόταν πολύ γυαλιστερό για ψωμάκι και καθόλου …εύγευστο.

Τα διάσημα ψωμάκια με την τρύπα στη μέση έχουν ρίζες στην εβραϊκή κουζίνα αλλά καθώς εξελίχτηκαν σε εμβληματικό street-food της Νέας Υόρκης απόκτησαν πολλαπλάσια από την αρχική τους φήμη και όλοι πλέον έχουν την άποψή τους γι’ αυτά, την οποία μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν και να την εκφράσουν.

Το νέο emoji απεικονίζει ένα bagel που προσπαθεί να δείξει πιο ρεαλιστικό, ενώ του έχει προστεθεί και μια στρώση γέμισης τυριού σε μια προσπάθεια των σχεδιαστών εκτός από ρεαλιστικό να δείχνει και κάπως πιο νόστιμο.

Την αλλαγή λάνσαρε ο Jeremy Burge, επικεφαλής της Emojipedia, μέσω τουίτερ τόσο από το προσωπικό του λογαριασμό όσο και από εκείνον της Emojipedia, σημειώνοντας πως βρίσκει το νέο ψωμάκι πολύ καλύτερο. «Μπορεί να μην ευχαριστήσει τους πάντες, αλλά τουλάχιστον δείχνει πιο κοντά σ΄αυτό που οι άνθρωποι θα ήθελαν να καταναλώσουν» σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Υπογράμμισε ακόμη πως τα emoji ποικίλλουν αισθητά μεταξύ των πλατφορμών. Το Twitter και η Google υιοθέτησαν την ίδια προσέγγιση με την Apple και πρόσθεσαν κάποιο είδος γέμισης στα δικά τους bagels, αλλά τα κράτησαν κλειστά, ενώ η  Microsoft και η Samsung προτίμησαν τα δικά τους χωρίς τυρί.

Τέλος παρατήρησε πως είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που βρίσκουν χρόνο να …διαμαρτυρηθούν για τα bagels στα emoji και να γράψουν το σχόλιό τους στα σόσιαλ μίντια, αλλά είναι εξίσου πολλοί και οι χρήστες που βρίσκουν χρόνο να … διαμαρτυρηθούν για εκείνους που διαμαρτύρονται για τα bagels και να γράψουν επίσης το σχόλιό τους στα σόσιαλ μίντια.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!