Αρχική Ιστορίες Food Stories Μυτιλήνη: Το Φεστιβάλ Ούζου ανοίγει τις πύλες του στο Πλωμάρι

Μυτιλήνη: Το Φεστιβάλ Ούζου ανοίγει τις πύλες του στο Πλωμάρι

0
Μυτιλήνη: Το Φεστιβάλ Ούζου ανοίγει τις πύλες του στο Πλωμάρι

MEET THE GREEKS | Ξεκινάει στο Πλωμάρι και κλείνει στη Μυτιλήνη

MEET THE GREEKS | Ξεκινάει στο Πλωμάρι και κλείνει στη Μυτιλήνη

Το «Ouzo Fest», το φεστιβάλ γνωριμίας με το κατ’ εξοχήν προϊόν της Λέσβου, το ούζο, την κουλτούρα του και τα μυστικά του, διοργανώνει και φέτος -όπως κάθε καλοκαίρι, από το 2013- ο Σύνδεσμος Ποτοποιών-Αποσταγματοποιών Λέσβου, αυτή τη φορά με τη συνεργασία του δήμου.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Ιουλίου, στο Πλωμάρι, και την Κυριακή και Δευτέρα, 8 και 9 Ιουλίου, στη Μυτιλήνη, να δοκιμάσουν περισσότερες από 40 ετικέτες ούζου, να συνομιλήσουν με τους ποτοποιούς, να μυηθούν στα μυστικά του ούζου, να γευτούν τοπικές νοστιμιές και να απολαύσουν τα γραφικά καφενεδάκια των δύο πόλεων.

Τη φετινή διοργάνωση θα πλαισιώσουν μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις στα τοπικά καταστήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την αυθεντική κουλτούρα που συνοδεύει παραδοσιακά το ούζο: παρέα, μεζέδες, μουσική και άρωμα Αιγαίου. 

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!