Αρχική Ειδήσεις Μύκονος: Πάρτι στο twitter για το «χρυσό» καλαμάρι των €591

Μύκονος: Πάρτι στο twitter για το «χρυσό» καλαμάρι των €591

0
Μύκονος: Πάρτι στο twitter για το «χρυσό» καλαμάρι των €591

PLANET FOOD | Tι λένε «παθών» και μαγαζάτορας

PLANET FOOD | Tι λένε «παθών» και μαγαζάτορας

Ο «τσουχτερός» λογαριασμός που πλήρωσε Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο, για να φάει φρέσκο καλαμάρι, κάνει το γύρο του διαδικτύου κι αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το παράλληλο σύμπαν που κινείται το νησί των ανέμων.

Στο κυκλαδίτικο νησί, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης, έχει πάει σε άλλα επίπεδα και οι τιμές για τον υπόλοιπο κόσμο είναι εξωπραγματικές. 

Τα 591 ευρώ που πλήρωσε, μόνο για το καλαμάρι (και κάπου 150 για την …τοπική μπίρα, αλλά ήταν και μεγάλη) φαντάζουν εξωφρενικό ποσό, όμως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, μιλώντας στο Open TV, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αφενός δεν το σέρβιρε με το ζόρι στον τουρίστα και ότι πήραν 4 κιλά φρέσκο καλαμάρι που έκαναν 100€ το κιλό, αφετέρου ότι στο εστιατόριό του δεν πας για τη μερίδα, πας για την εμπειρία.

Ο πελάτης απ’ την άλλη στη δική του εκδοχή, αναφέρει ότι απ’ το κατάστημα δεν του έφεραν ποτέ τον τιμοκατάλογο. Το θέμα αναδείχθηκε από τον ίδιο, καθώς ανάρτησε την απόδειξη σε μέσο μαζικής δικτύωσης. 

Η ιστορία αυτή, ήταν …λουκούμι για τους χρήστες του διαδικτύου και δη του twitter, που όπως αναμενόταν, έκαναν πάρτι με το χρυσό καλαμάρι.

Αρχής γενομένης με την επική ατάκα χρήστη «Με 98,5 ευρώ ντυνομαι εγώ καλαμάρι και κάθομαι να με τηγανησουν»

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.