MISKO και Barilla

0
MISKO και Barilla

…μια ιστορία πρωτιάς!

…μια ιστορία πρωτιάς!

Η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αγορά ζυμαρικών στη χώρα μας. Είναι φυσικό! Τα ζυμαρικά αποτελούν βασικό στοιχείο της ελληνικής διατροφής και κουζίνας. Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος παρασκευής τους, η υψηλή διατροφική αξία τους, τα θρεπτικά τους στοιχεία, συνιστούν την καλύτερη λύση για το γεύμα όλης της οικογένειας. Στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών είναι τα προϊόντα MISKO και Barilla, αφού σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα της Nielsen Market track έχουν το 42% σε μερίδιο όγκου και το 47% σε μερίδιο αξίας.

Η πρωτιά αυτή της Barilla Eλλάδος οφείλεται στο ότι πρόκειται για δύο μεγάλες μάρκες ζυμαρικών που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Τα ζυμαρικά MISKO, με ιστορία 84 ετών, αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς για κάθε ελληνική οικογένεια, ενώ την ίδια στιγμή η Barilla αντιπροσωπεύει την αυθεντική ιταλική μάρκα ζυμαρικών που ενώνει γενιές ανθρώπων γύρω από το ίδιο τραπέζι.

Στην κατάκτηση της πρωτιάς έχει συμβάλει και η μεγάλη γκάμα, με ζυμαρικά για παραδοσιακά πιάτα αλλά και πιο μοντέρνες συνταγές, όπως η φούξια σειρά της MISKO, τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως, αλλά και τα πρωτοποριακά Barilla PICCOLINI για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των ζυμαρικών.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com