Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Μαθήματα μαγειρικής ιταλικής κουζίνας

Μαθήματα μαγειρικής ιταλικής κουζίνας

0
Μαθήματα μαγειρικής ιταλικής κουζίνας

Πως φτιάχνουμε το τέλειο ριζότο; Πόσο εύκολο είναι να παρασκευάσουμε φρέσκα ζυμαρικά στο σπίτι; Ποιες είναι οι εύκολες, αλλά και οι δύσκολες, συνταγές της ιταλικής κουζίνας; 

 

Πως φτιάχνουμε το τέλειο ριζότο; Πόσο εύκολο είναι να παρασκευάσουμε φρέσκα ζυμαρικά στο σπίτι; Ποιες είναι οι εύκολες, αλλά και οι δύσκολες, συνταγές της ιταλικής κουζίνας; Ποια είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός νόστιμου ossobuco, μιας υπέροχης saltibocca;

Πιστοί στην αρχική μας ιδέα, να παρουσιάζουμε ιδέες και λύσεις από chef με μεγάλη εμπειρία, αλλά προσιτές και εφαρμόσιμες στην κουζίνα του σπιτιού μας, με υλικά από την αγορά της πόλης μας, προτείνουμε τον επόμενο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής με τίτλο «Γεύσεις της Ιταλίας: τα μικρά μυστικά». Στο εστιατόριο Αμβροσία του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 17 και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Κώστα Αραμπατζή, τον Sous Chef του εστιατορίου Αλέξανδρο Ευφροσύνη και τον Sous Chef του ζαχαροπλαστείου Αλέξη Αλεξίου να μας αποκαλύπτουν τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής συνταγών της ιταλική κουζίνας που τόσο αγαπάμε! 
 
Πιάτα καθημερινά και πιο σοφιστικέ, τα πολυαγαπημένα ζυμαρικά σε πολλές εκδοχές, το ριζότο, ένα πιάτο με χίλια πρόσωπα, θα περάσουν μπροστά από τα μάτια μας και οι αντίστοιχες συνταγές θα αρχειοθετηθούν στο ράφι μας. 
 
Σε κάθε συνάντηση θα μας παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο γεύμα με ορεκτικά, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό (τα μενού επισυνάπτονται). Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
 
Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό. 
 
Info: στο 2310 888311 ή [email protected].

Δευτέρα 17 & 24 Φεβρουαρίου 2014 Hyatt Regency Θεσσαλονίκη
Συμμετοχή σε δύο συναντήσεις: 34,14€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 42€
Συμμετοχή σε μία συνάντηση: 18,69€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 23€
Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.