Αρχική Ιστορίες Food Stories Kitchen-Transformer: Και τότε το χάλκινο κουτί έγινε νέο-μαγέρικο…

Kitchen-Transformer: Και τότε το χάλκινο κουτί έγινε νέο-μαγέρικο…

0

Η συνεργασία REV-Mauviel απέδωσε ένα πολύ αλλιώτικο Transformer, απ’ όσα ήδη γνωρίζουμε.

Η συνεργασία REV-Mauviel απέδωσε ένα πολύ αλλιώτικο Transformer, απ’ όσα ήδη γνωρίζουμε.

Η γαλλική Mauviel, με 186 χρόνια ιστορίας στα χάλκινα μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας, έχει καταγραφεί στη συνείδηση των απανταχού food lovers ως εταιρεία που αντλεί δύναμη απ’ τις γερές ρίζες της στο παρελθόν. Αλλά η Valérie Le Guern-Gilbert (έβδομη γενιά της οικογένειας Mauviel), που βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της, μοιάζει αποφασισμένη να οδηγήσει τη μάρκα σε νέα εποχή. Ακολουθεί εδώ και καιρό μια πολιτική συνεργασιών που στοχεύει στην καινοτομία, με τελευταία αυτή με το διεθνές αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό γραφείο REV, που εδρεύει στο Παρίσι.

Η πρώτη τους συνέργεια απέδωσε ένα πολύ αλλιώτικο, απ’ όσα ήδη γνωρίζουμε, Transformer… Πρόκειται για ένα κινητό χάλκινο κουτί που μεταμορφώνεται ανά πάσα στιγμή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο μαγειρείο, με ξύλινες και χαλύβδινες επιφάνειες εργασίας, inox εστίες της Alpes και φυσικά πλήρη σειρά μαγειρικών σκευών και εργαλείων της Mauviel.

Τα Kitchen-Transformers των REV-Mauviel δεν είναι απλά εκθέματα σε εκθέσεις πρωτοποριακού design, αλλά διατίθενται προς πώληση κατόπιν παραγγελίας.

ΠΗΓΗ: Wallpaper * 213 | φωτογραφίες: rev-architecture.com

Save

Save

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.