Αρχική Ειδήσεις Ιαπωνία: Tο «φαινόμενο της πεταλούδας» πλήττει τις τηγανητές πατάτες των McDonald’s

Ιαπωνία: Tο «φαινόμενο της πεταλούδας» πλήττει τις τηγανητές πατάτες των McDonald’s

0
Ιαπωνία: Tο «φαινόμενο της πεταλούδας» πλήττει τις τηγανητές πατάτες των McDonald’s

Την ιαπωνική προμήθεια πατάτας έπληξε το «φαινόμενο της πεταλούδας», με την αλυσίδα των McDonald’s της Ιαπωνίας να αναγκάζεται να περιορίσει στο μικρό μέγεθος τις μερίδες στις τηγανητές πατάτες, εξαιτίας των πλημμυρών στον Καναδά και της πανδημίας ανά τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τη δημοφιλή αλυσίδα φαστ φουντ, από την Παρασκευή και για μία εβδομάδα θα πουλά το μικρό μέγεθος τηγανητής πατάτας λόγω των μειωμένων εισαγωγών από τον Καναδά.

«Εξαιτίας των μεγάλης έκτασης πλημμυρών κοντά στο Βανκούβερ, αλλά και της παγκόσμιας διατάραξης των προμηθειών που έχει προκαλέσει η πανδημία κορωνοϊού, υπάρχουν καθυστερήσεις στον εφοδιασμό της πατάτας» επισημαίνουν από την εταιρεία.

Εξηγείται ωστόσο ότι λήφθηκαν μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί πως οι πελάτες θα εξακολουθήσουν να παραγγέλνουν και να απολαμβάνουν τις κλασικές πατάτες τους, παρότι «η σταθερή προμήθεια των πρώτων υλών αποδεικνύεται δύσκολη».

Πηγή: Guardian μέσω ertnews.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!