Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών – Μπορεί να περιέχουν κομμάτια πλαστικού

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών – Μπορεί να περιέχουν κομμάτια πλαστικού

0
Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών – Μπορεί να περιέχουν κομμάτια πλαστικού

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

H ΙΚΕΑ, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχωρά σε ανάκληση περιορισμένου αριθμού συσκευασιών με κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού μέσα στα προϊόντα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με τη συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται» αναφέρει η εταιρεία.

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών HUVUDROLL 1000 γρ. με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.