Αρχική Ιστορίες Food Stories Φτιάχνουν κουζίνα σαν των Simpsons

Φτιάχνουν κουζίνα σαν των Simpsons

0
Φτιάχνουν κουζίνα σαν των Simpsons

Εντάξει, είναι αλήθεια πως η επίδραση των Σίμσονς (The Simpsons), της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων, στην αμερικάνικη αλλά και στην παγκόσμια κουλτούρα είναι εξαιρετικά πλατιά, αλλά αυτό το ζευγάρι Καναδών σα να το παράκανε…

Εντάξει, είναι αλήθεια πως η επίδραση των Σίμσονς (The Simpsons), της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων, στην αμερικάνικη αλλά και στην παγκόσμια κουλτούρα είναι εξαιρετικά πλατιά, αλλά αυτό το συμπαθητικό ζευγάρι Καναδών σα να το παράκανε…

Την καρτουνίστικη κουζίνα του Χόμερ και της Μαρτζ φαίνεται πως ζήλεψαν οι Καναδοί Marcia Andreychuk και Joel Hamilton και βάλθηκαν να κάνουν τη δική τους ίδια.

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS το ζευγάρι ανακαινίζει εδώ και μήνες το χώρο, καθώς στόχος τους δεν είναι να προχωρήσουν σε παραγγελίες ειδικών κατασκευών, αλλά να αξιοποιήσουν με προσωπική δουλειά την ήδη υπάρχουσα επίπλωση της κουζίνας του σπιτιού τους.

Το «παλιομοδίτικο» ύφος, με τις ’50s και ’60s επιρροές, έχει βοηθήσει αρκετά στην πραγματοποίηση της τρελούτσικης ιδέας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που απλώς χρειάστηκε να αλλάξουν τα χρώματα. Το ζευγάρι πάντως θεωρεί ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το πρότζεκτ και δουλεύει για την τελειοποίησή του.

 

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι σειρά κινουμένων σχεδίων του Ματ Γκρέινιγκ έχει αποσπάσει 25 βραβεία Έμμυ, 22 βραβεία Άνι και σύμφωνα με το περιοδικό Time είναι η καλύτερη του 20ού αιώνα. Τα σενάρια, με ευφυές χιούμορ, σατιρίζουν την αμερικανική κοινωνία και το σύγχρονο τρόπο ζωής ασκώντας πολυεπίπεδη κριτική.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.