Αρχική Blogs Mamma Mia «Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό στο Παιδικό Μουσείο»

«Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό στο Παιδικό Μουσείο»

0

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και τα μπισκότα Παπαδοπούλου στήνουν αυτό το Σαββατοκύριακο ένα …παιχνιδιάρικο εκπαιδευτικό αφιέρωμα για τους μικρούς τους φίλους –γιατί οι αρχές της σωστής διατροφής θεμελιώνονται από την παιδική ηλικία.

paidiko mouseio1

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και τα μπισκότα Παπαδοπούλου στήνουν αυτό το Σαββατοκύριακο ένα …παιχνιδιάρικο εκπαιδευτικό αφιέρωμα για τους μικρούς τους φίλους –γιατί οι αρχές της σωστής διατροφής θεμελιώνονται από την παιδική ηλικία.

Tο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» και τα μπισκότα Παπαδοπούλου συνεχίζουν τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία τους υλοποιώντας για δεύτερη φορά το εκπαιδευτικό αφιέρωμα «Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό» με στόχο την ανάδειξη της αδιαμφισβήτητης αξίας του πρωινού και της ισορροπημένης διατροφής.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (10 & 11 Μαΐου) και ώρες 10.00 – 15.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις αισθήσεις τους, να καλλιεργήσουν το ομαδικό τους πνεύμα και να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από μία σειρά προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν τις εξής θεματικές: «Τα πιο νόστιμα μπισκότα» στο έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου» «Φτιάχνω το δικό μου πρωινό» στο έκθεμα «Η Αγορά» «Ανακαλύπτω την ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου» στο έκθεμα «Σοφίτα» «Το ντόμινο της ισορροπημένης διατροφής» στο έκθεμα «Γεια σου Πυθαγόρα!» «Η τέχνη της αρτοποιίας» στο Εργαστήρι

Παιδιά ηλικίας 3-12 χρονών θα πειραματιστούν με αγνές πρώτες ύλες, θα παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα και ψωμί, θα ενημερωθούν για την πυραμίδα της διατροφής μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουν τη σημασία του πρωινού γεύματος και της μεσογειακής διατροφής και θα γνωρίσουν τη γλυκιά ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. συνεργάζεται με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο χορηγώντας εδώ και 17 χρόνια το έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου» με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα και να κεντρίσει τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών.

Info
Ελληνικό Παιδικό Μουσείο: πληροφορίες για συμμετοχές στην κ. Έβελυν Μπανάκα, Τ.: +30 210 3312995 (ext. 122), M.: +30 6976071232, e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.