Αρχική Ειδήσεις Διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θεσσαλονίκης

Διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θεσσαλονίκης

0
Διανομή προϊόντων για δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δ. Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται αύριο 27 Ioυνίου 2018

Διανομή νωπών προϊόντων (πατάτες, κρεμμύδια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια) και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (σαμπουάν, οδοντόκρεμα, υγρό πιάτων, υγρό γενικού καθαρισμού, σκόνη πλυντηρίου), για τους δικαιούχους του Δήμου, έχει προγραμματίσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για σήμερα 26 και αύριο 27 Ioυνίου 2018, ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή, σύμφωνα με τον Δήμο γίνεται από τις 9:00 έως τις 14:00, στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Σήμερα πραγματοποιήθηκε διανομή στους δικαιούχους της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας. 

Αύριο (27/6/2018), θα συνεχιστεί η διανομή για τους τους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή πραγματοποιείται στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 7.148 δικαιούχων γίνεται ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet. Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

  • Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:
  • την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)
  • τον Α.Μ.Κ.Α.
  • την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).
  • Επίσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 14/05/2018, έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

ΠΗΓΗ: Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com