Αρχική Ειδήσεις Διαφημίσεις Hellmann’s – Ποιο είναι το νέο σλόγκαν μετά το «κόψιμο» του όλα-ελληνικά-πχια

Διαφημίσεις Hellmann’s – Ποιο είναι το νέο σλόγκαν μετά το «κόψιμο» του όλα-ελληνικά-πχια

0
Διαφημίσεις Hellmann’s – Ποιο είναι το νέο σλόγκαν μετά το «κόψιμο» του όλα-ελληνικά-πχια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ | Κυκλοφόρησαν τα νέα σποτ της σειράς Hellmann’s Ελληνικές γεύσεις με το τροποποιημένο σλόγκαν, αφού η Unilever υποχρεώθηκε να το αλλάξει μετά τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ | Κυκλοφόρησαν τα νέα σποτ της σειράς Hellmann’s Ελληνικές γεύσεις με το τροποποιημένο σλόγκαν, αφού η Unilever υποχρεώθηκε να το αλλάξει μετά τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας που έκριναν …μετεξεταστέα την Ελληνίδα Φιλόλογο, κυρία Κική

Την υπόθεση προσφυγής τριών ελληνικών εταιρειών κατά της Unilever για τις διαφημίσεις αυτές εξέτασε προ ημερών η Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ΣΕΕ, η οποία και αποφάσισε την απαγόρευση χρήσης της φράσης «μα όλα ελληνικά πχια», εντοπίζοντας όμως το πρόβλημα συγκεκριμένα στη λέξη ΟΛΑ, όπως διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η ίδια η εταιρεία. Μια απόφαση που ερμηνεύτηκε ως «μέση λύση» καθώς οι εταιρείες Παπαδημητρίου, Κύκνος και Medi Foods που προσέφυγαν στο Συμβούλιο καταγγέλλοντας παραπλάνηση κοινού απαιτούσαν την πλήρη απαγόρευση της προβολής της διαφήμισης.

Στα νέα διαφημιστικά το κομμένο από το ΣΕΕ σλόγκαν «Μα όλα ελληνικά πχια» έχει αντικατασταθεί από τη φράση «Πόσα ελληνικά πχια» σε μια εμφανή προσπάθεια των συντελεστών της καμπάνιας να βρουν τη λιγότερο «επώδυνη» για το όλο κόνσεπτ λύση. Ένα κόνσεπτ που δίχασε το κοινό, με κάποιους να υιοθετούν την επειχειρηματολογία των τριών εταιρειών που προχώρησαν στην προσφυγή εκλαμβάνοντας επιπλέον τη διαφήμιση ως προσβλητική και άλλους να τη βρίσκουν εύστοχη, σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τα σόσιαλ μίντια και γεμάτη χιούμορ.

Ακολουθεί το σποτ με το νέο, τροποποιημένο σλόγκαν.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.