Αρχική Ειδήσεις Αγορά To Κρίς Κρίς Selection The Sando φέρνει το street food στο σπίτι

To Κρίς Κρίς Selection The Sando φέρνει το street food στο σπίτι

0
To Κρίς Κρίς Selection The Sando φέρνει το street food στο σπίτι

Εκπληκτικά μαλακό, αφράτο και νόστιμο, χάρη στη συνταγή του με βούτυρο και γάλα, με παχιές φέτες, το Κρίς Κρίς Selection The Sando εμπνέεται από το ιαπωνικό ψωμί για σάντουιτς Shokupan.

Η δημοφιλής σειρά Κρίς Κρίς Selection εμπνέεται διαρκώς από κάθε νέα και διαφορετική τάση που αγαπούν οι καταναλωτές. To Κρίς Κρίς Selection The Sando δεν είναι απλά ένα ψωμί για sandwich. Είναι μία ολοκαίνουργια, καινοτόμα γευστική πρόταση, ιδανική για αλμυρές και γλυκές παρασκευές.

Εκπληκτικά μαλακό, αφράτο και νόστιμο, χάρη στη συνταγή του με βούτυρο και γάλα, με παχιές φέτες, το Κρίς Κρίς Selection The Sando εμπνέεται από το ιαπωνικό ψωμί για σάντουιτς Shokupan, το οποίο έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο street food παγκοσμίως και αποτελεί την τέλεια βάση για μοναδικά απολαυστικούς αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς.

Η σειρά Κρίς Κρίς Selection, με συνεχόμενες πρωτιές σε καινοτόμα λανσαρίσματα και την ποικιλία των προϊόντων της, έφερε την μάρκα Κρίς Κρίς, στην πρώτη θέση στην κατηγορία bread snacks. Μία οικογένεια επιλεγμένων προϊόντων που αναβαθμίζουν την εμπειρία στο Home Snacking και επιλέγονται από τους καταναλωτές για καθημερινές ποιοτικές και απολαυστικές γευστικές προτάσεις.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.