Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Με την υπογραφή του Φασιανού

Με την υπογραφή του Φασιανού

Με την υπογραφή του Φασιανού

Ένας από τους σπουδαιότερους ζωγράφους της χώρας μας, ο Αλέκος Φασιανός φιλοτέχνησε το νέο λογότυπο της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. δίνοντας με αυτό τον τρόπο καινούργιο χρώμα και μορφή στην εικόνα μιας επιχείρησης με μακρά ιστορία στο χώρο της πτηνοτροφίας αλλά και όραμα για το μέλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε, Θάνος Αγγελάκης, επεσήμανε στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η ιδέα του ζωγράφου: «Μέσα από το πινέλο του Αλέκου Φασιανού, η τέχνη συνάντησε τη γεύση και την ποιότητα που συνεχώς φροντίζουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή».

Ο κ. Αγγελάκης ανακοίνωσε επίσης πως η εταιρεία λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις διατροφικές ανησυχίες των καταναλωτών προχώρησε ήδη στη δημιουργία μονάδας παραγωγής βιολογικών προϊόντων δυναμικότητας 60.000 πουλερικών ετησίως. Τα νέα βιολογικά προϊόντα θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στα μέσα Ιουνίου 2007.

Επίσης, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. αναζητώντας συνεχώς νέες, εύκολες, γευστικές αλλά ταυτόχρονα υγιεινές λύσεις για το καθημερινό μας τραπέζι, δημιούργησε τρία νέα γεύματα έτοιμα για ψήσιμο με νωπό κοτόπουλο, με βάση παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που θυμίζουν «μαμά»: Μπάμιες με κοτόπουλο Κοτόπουλο στιφάδο Ντομάτες γεμιστές με φιλέτο κοτόπουλο
Τα νέα προϊόντα θα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος από τα μέσα Ιουνίου 2007.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.