Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Τι νέα απ’ το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη;

Τι νέα απ’ το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη;

0
Τι νέα απ’ το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη;

Το iCookGreek πήγε στην Ακρόπολη, στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, και σας ενημερώνει για όσα μόνιμα ή περιοδικά συμβαίνουν στους χώρους του:

Σε σταθερή βάση. Στο Μουσείο εκτίθενται 50 συλλογές οργανωμένες σε ενότητες: οι δύο τιτλοφορούνται «Χρυσή Αυγή της Τέχνης» και «Ιστορία του Ελληνικού Κοσμήματος», ενώ οι υπόλοιπες αφορούν συλλογές εμπνευσμένες από ξένους πολιτισμούς, από τη φύση, από το διάστημα, από τη βιολογία και την τεχνολογία. Παράλληλα στους χώρους του Μουσείου φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις. Το διάστημα αυτό. Μέσα στο καλοκαίρι οι επισκέπτες μπορούν, εκτός από τις μόνιμες συλλογές, να δουν έργα της Αφροδίτης Λίτη. Πρόκειται για γλυπτά δαχτυλίδια, αντικείμενα που συνδέουν το χαρακτήρα του ελεύθερου γλυπτού με τη διακοσμητική υπόσταση του κοσμήματος. Η έκθεση που ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου είχε μεγάλη προσέλευση και γι’ αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη: Καρυάτιδων 4α & Καλλισπέρη 12 – Ακρόπολη,
τηλ.:
210 9221044,
www.lalaounis-jewelrymuseum.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!