Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Με τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» και στηρίζουμε τo «Μαζί για το Παιδί»

Με τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» και στηρίζουμε τo «Μαζί για το Παιδί»

0
Με τη ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό»  και στηρίζουμε τo «Μαζί για το Παιδί»

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με τη νέα της πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε μία δράση που συνδυάζει την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη, με την κοινωνική προσφορά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος (World Baking Day) μας καλεί να «ζαχαροπλάσουμε» το αγαπημένο μας γλυκό και να συμμετέχουμε στη δημιουργία του πιο γλυκού κολάζ για να στηρίξουμε το  «Μαζί για το Παιδί». Για κάθε μία συμμετοχή, η ΓΙΩΤΗΣ θα προσφέρει ένα προϊόν της για την κάλυψη αναγκών σίτισης παιδιών που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» είναι απλά:

  1. «Ζαχαροπλάθουμε» το αγαπημένο μας γλυκό με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ
  2. Φωτογραφίζουμε το γλυκό μας και ανεβάζουμε τη φωτογραφία του στο
    www.jotis-zacharoplathoume.gr, από 20/5 έως 02/6/2024.

Όλες οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στο  www.jotis-zacharoplathoume.gr θα μεταμορφωθούν στο πιο «γλυκό κολάζ» με τη δημιουργική επιμέλεια του visual designer Xάρη Τσέβη. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν μέρος σε κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια επώνυμη κουζινομηχανή και 20 πακέτα απολαυστικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ με το «γλυκό κίνημα» «Ζαχαροπλάθουμε» μεταδίδει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας εμπνέει με πρωτότυπες συνταγές και tips! «Ζαχαροπλάθουμε» σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά με αγάπη και τα μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, συμμάχους για σίγουρη επιτυχία σε κάθε γλυκιά δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.