Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Κόρινθος – Βραδιά γευσιγνωσίας στο Soul Kitchen με το Κτήμα Αβαντίς

Κόρινθος – Βραδιά γευσιγνωσίας στο Soul Kitchen με το Κτήμα Αβαντίς

0
Κόρινθος – Βραδιά γευσιγνωσίας στο Soul Kitchen με το Κτήμα Αβαντίς

Το Soul Kitchen σε συνεργασία με την Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων – Corinthian Wine Club – Evoin Evan, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου φιλοξενεί ένα από τα πιο δυνατά κτήματα για μια ακαταμάχητη γευσιγνωσία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις.

Ο λόγος για το Κτήμα Αβαντίς, που προσγειώνει στο τραπέζι της οινικής βραδιάς πέντε μοναδικές ετικέτες που έχουν αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή και τη σφραγίδα τους, παρασέρνοντας κοινό & γευσιγνώστες.

Το ταξίδι στον ελληνικό αμπελώνα που πραγματοποιεί κάθε μήνα το Soul Kitchen το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά Wine Bar & Resto της πόλης σε συνεργασία με το Corinthian Wine Club, συνεχίζεται με επιτυχία παρουσιάζοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό οινοποιείο που αφηγείται το δικό του wine story.

Μέσα από την συγκεκριμένη δράση οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αμπελοτόπια, ιδιαίτερα μικροκλίματα, διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία αναδύονται από κάθε ετικέτα κρασιού και να συνομιλήσει με τους ίδιους τους παραγωγούς. Μία εμπειρία με φινέτσα και μοναδικότητα αλλά και με γεύση και αρώματα που φέρνουν τα “πάνω κάτω” στον ουρανίσκο σου.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου το Κτήμα Αβαντίς – Avantis Estate αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή με το κοινό να δοκιμάζει…Κτήμα Αβαντίς Sauvignon Blanc, Lenga White, Lenga Pink, Κτήμα Αβαντίς Syrah & Άγιος Χρόνος εκτοξεύοντας την Βραδιά Γευσιγνωσίας στα ύψη.

Με ελληνικές & διεθνείς ποικιλίες που ξεμυαλίζουν μύτη και στόμα και φυσικά με ετικέτες κρασιού που θα τις κάνεις ξανά…δικές σου!

Τo οινικό event θα τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ο παραγωγός Απόστολος Μούντριχας.

Info

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:00 μ.μ.| Soul Kitchen | Κολοκοτρώνη 3, Κόρινθος

Τηλέφωνο επικοινωνίας /κρατήσεων: 2741020374 (Soul Kitchen), 6977451531 (Ιωάννα Δαβλέρη), 6980330647 (Κατερίνα Καρσιώτη), 6934024030 (Κατερίνα Ζιαζιά).

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.