Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ 50 GGW 2023: Ρεκόρ συμμετοχών με 500 κρασιά και 130 οινοποιεία – Συνεχίζονται οι εγγραφές

50 GGW 2023: Ρεκόρ συμμετοχών με 500 κρασιά και 130 οινοποιεία – Συνεχίζονται οι εγγραφές

0
50 GGW 2023: Ρεκόρ συμμετοχών με 500 κρασιά και 130 οινοποιεία – Συνεχίζονται οι εγγραφές

Η κανονική περίοδος των εγγράφων διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου και μέχρι τις 9 Αυγούστου θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με Last Chance Registrations.

Καταιγισμός συμμετοχών στη φετινή (2023) έκδοση του 50 Great Greek Wines (50 GGW) που θα πραγματοποιηθεί  25-28 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό Selene, στη Σαντορίνη, με την απονομή να πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi.

Οι συμμετοχές, σχεδόν ένα μήνα πριν τη λήξη των εγγραφών, αγγίζουν ήδη τις 500, με περισσότερα από 130 οινοποιεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να δίνουν το δυναμικό παρόν.

Ο ιδρυτής και εμπνευστής του 50 GGW, Master of Wine Γιάννης Καρακάσης, δηλώνει σχετικά: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που βιώνουμε φέτος με τις συμμετοχές. Δε μπορεί παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραγωγούς που εκφράζουν την αναγνώριση και την αποδοχή τους στο 50 GGW. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε με το Γρηγόρη Μιχαήλο είναι μία άρτια οργάνωση και ένα οργανωμένο πλάνο στη συνέχεια για τη διάδοση του ελληνικού κρασιού σε όλο τον κόσμο».

Με τη σειρά του ο Development manager του θεσμού Γρηγόρης Μιχαήλος τονίζει πως στο 50 GGW 2023, με σκοπό να δώσουμε περισσότερα εργαλεία προβολής στα οινοποιεία που διακρίνονται, αποφασίσαμε να οπτικοποιήσουμε τα διακριτικά σήματα για τους νικητές του «The List» αλλά και των Κατηγοριών. Και συμπληρώνει: «Οι νικητές θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν είτε για τις ανάγκες της επικοινωνίας τους είτε να χρησιμοποιηθούν στις λίστες εστιατορίων».

Υπενθύμιση: η κανονική περίοδος των εγγράφων θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου και μέχρι τις 9 Αυγούστου θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με Last Chance Registrations.

Διακριτικά σήματα για τους νικητές του «The List» αλλά και των Κατηγοριών

Χορηγοί

PLATINUM: Selene, Alpha Bank, AON, Grand Resort Lagonissi, Mr. Vertigo

GOLD: Deals, Trinity, Wine Solutions, Nectar di Vino, Wine.gr

SILVER: Bottles, Cava Fousteris, Cava Vegera, Cordis Wines, Cork Hellas, Choix Cava Halari, Cinque Wine Bar, First Growth Wine School, Faidon’s Athens, Kylix, Koropoulis Masterzen, Reco, Riedel, Vendemmia, Vino Cultura

GASTRONOMY PARTNERS: Selene, Ampeli, Captain’s House, Dionysus Mansion, Ithaka, Kohylia, Prosilio, Fita, Wood

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε: www.greatgreekwines.comwww.facebook.com/50greatgreekwines/www.instagram.com/50greatgreekwines/

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com