Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Athens Street Food Festival – Ένας Μάης γεμάτος «φαγητά δρόμου» από όλο τον κόσμο

Athens Street Food Festival – Ένας Μάης γεμάτος «φαγητά δρόμου» από όλο τον κόσμο

0
Athens Street Food Festival – Ένας Μάης γεμάτος «φαγητά δρόμου» από όλο τον κόσμο

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας επιστρέφει στην πόλη από την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και για τέσσερα τριήμερα.

Ο Μάιος είναι ο μήνας του street food! Από την Παρασκευή 6 Μαΐου, το Athens Street Food Festival ανάβει ξανά τους φούρνους του για να υποδεχτεί όλους τους foodies!

Μεγαλύτερο από ποτέ, το Athens Street Food Festival φέτος θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα τριήμερα, δηλαδή για όλες τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές του Μαΐου (6-8, 13-15, 20-22, 27-29 Μαΐου)!

To Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμίσει με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές “φαγητού του δρόμου” από ολόκληρο τον κόσμο και με χιλιάδες foodies που θέλουν να τις δοκιμάσουν!

Η ποικιλία των γεύσεων, οι ιδέες και οι συνδυασμοί, οι γαστριμαργικές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες κυριαρχούν φέτος στα μενού! Με ιδιαίτερες συνταγές από Μεξικό, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Τζαμάϊκα, Πολυνησία, Κορέα, Αργεντινή, Μέση Ανατολή, Ιταλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία και φυσικά Ελλάδα, το Athens Street Food Festival δεν θα αφήσει κανέναν πεινασμένο! Ανάμεσα στις πολλές επιλογές, υπάρχουν και vegetarian και vegan προτάσεις.
Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική, με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και parties!

Με πάνω απο 400.000 επισκέπτες από το 2016, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας αλλά και κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα.

Το ASFF 2022 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 01:00
Κυριακή 12:00 – 00:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
3 ευρώ

Πληροφορίες: https://athensstreetfoodfestival.gr

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.