Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων ΕΦΕΤ – Ανακαλούνται κεμπάπ από κιμά κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

ΕΦΕΤ – Ανακαλούνται κεμπάπ από κιμά κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

0
ΕΦΕΤ – Ανακαλούνται κεμπάπ από κιμά κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

Δείτε την επωνυμία και τη συσκευασία των ανακληθέντων προϊόντων που δεν πρέπει να καταναλωθούν.

Σε ανάκληση επικύνδυνων για την υγεία κατεψυγμένων κεμπάπ από κιμά κοτόπουλου προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σήμερα αναφέρει τα εξής:

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2023, προέβη σε δειγματοληψία, στην επιχείρηση «ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΑΕ» στην οδό Εργασίας 15 & Παναγούλη, στην Νέα Ιωνία Αττικής του προϊόντος: «Κεμπάπ κοτόπουλο-Μπιφτέκι κοτόπουλο (τύπου κεμπάπ) κατεψυγμένο» βάρος: 600 g, αριθ. παρτίδας: L 14223, ημ. ανάλωσης έως: 22.05.2024.

Μετά από την εργαστηριακή εξέταση του ανωτέρω δείγματος από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Δ/νσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!