Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων ΕΦΕΤ – Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο λόγω σαλμονέλας

ΕΦΕΤ – Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο λόγω σαλμονέλας

0
ΕΦΕΤ – Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο λόγω σαλμονέλας

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | Δείτε επωνυμία και παρτίδα του πολύ γνωστού ανακληθέντος προϊόντος

Δελτίο Τύπου σχετικά με την ανάκληση επικίνδυνου για την υγεία κοτόπουλου ρολό εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Ολόκληρη η σημερινή ανακοίνωση του Φορέα έχει ως εξής:

«Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο», με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 kg, που παράγεται από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. και σε  συνεργασία με τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com