Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Αγορά Μοδιάνο – H UNESCO …μαγειρεύει νηστίσιμα με Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανάκα

Αγορά Μοδιάνο – H UNESCO …μαγειρεύει νηστίσιμα με Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανάκα

0
Αγορά Μοδιάνο – H UNESCO …μαγειρεύει νηστίσιμα με Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανάκα
Δυο πολυβραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στη Λατρευτική Εβδομάδα

Χρησιμοποιώντας προϊόντα από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα παρουσιάσει ένα υγιεινό και εύκολο κριθαρότο με γαρίδες, ενώ ο σεφ Δημήτρης Τσανανάς θα δημιουργήσει μπροστά στο κοινό μελωμένες, κρασάτες σουπιές.

Δήμος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει τη «Λατρευτική Εβδομάδα». Πρόκειται για θεσμό με ιστορία μεγαλύτερη των δύο δεκαετιών που επιστρέφει ανανεωμένος και εμπλουτισμένος, μία εβδομάδα πριν από την Εβδομάδα των Παθών.

Στα πλαίσια της Λατρευτικής Εβδομάδας, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 13:00 οι πολυβραβευμένοι και αγαπημένοι chef ambassadors του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ευαγγέλου και Δημήτρης Τσανανάς, έρχονται στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων της πόλης, την Αγορά Μοδιάνο και μαγειρεύουν σαρακοστιανές συνταγές στον ειδυλλιακό εξώστη της.

Ένα μοναδικό γαστριμαργικό masterclass από δύο κορυφαίους chefs που θα τελεστεί υπό την αιγίδα του δικτύου των δημιουργικών πόλεων της UNESCO για την γαστρονομία και όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της δημιουργίας παραδοσιακών σαρακοστιανών πιάτων.

Χρησιμοποιώντας φρέσκα, αγνά και εκλεκτά προϊόντα από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα παρουσιάσει ένα υγιεινό και εύκολο κριθαρότο με γαρίδες, ενώ ο σεφ Δημήτρης Τσανανάς θα δημιουργήσει μπροστά στο κοινό μελωμένες, κρασάτες σουπιές, με αγνές τοπικές πρώτες ύλες.

Δείτε επίσης

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com