Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου AB EShop – «E-shop της χρονιάς» στα e-volution Awards 2022

AB EShop – «E-shop της χρονιάς» στα e-volution Awards 2022

0
AB EShop – «E-shop της χρονιάς» στα e-volution Awards 2022

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει καθημερινά για όλες τις ξεχωριστές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της. Και είναι κοντά τους και μέσα από το ΑΒ Εshop, για να βρίσκουν πάντα όλα όσα χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με ένα μόνο κλικ!

Αυτή είναι η φιλοσοφία του ΑΒ Eshop, που αναδεικνύεται για άλλη μια χρονιά “E-shop of the Year” και στα φετινά e-volution Awards για τις ιδέες, τις λύσεις και τις επιλογές, που δίνει και έχει επιμεληθεί προσωπικά μία ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων της ΑΒ με αγάπη, γνώση και φροντίδα.

Μαζί με την κορυφαία διάκριση του θεσμού, η ΑΒ Βασιλόπουλος κατέκτησε ακόμη 6 βραβεία:

• Gold βραβείο, στην κατηγορία “Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στο E-Commerce” για το “AB Eshop – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ”
• Gold βραβείο στην κατηγορία “Operations & Back Office” για το “AB Eshop”
• Gold βραβείο στην κατηγορία “Best in Supermarkets” για το “AB Eshop – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ”
• Silver βραβείο στην κατηγορία “Omnichannel Experience” για την “Omnichannel Εμπειρία στην ΑΒ”
• Silver βραβείο στην κατηγορία “Στρατηγική Loyalty” για το πρόγραμμα πιστότητας “AB Plus: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια για όλους και τον καθένα ξεχωριστά”
• Bronze βραβείο στην κατηγορία “Continuous Optimization” για το “AB Εshop και ΑΒ Eshop App – Το ηλεκτρονικό κατάστημα και η mobile εφαρμογή της ΑΒ”

Το ΑΒ Eshop ξεκίνησε ως μία φρέσκια ιδέα πριν από χρόνια και σήμερα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τις καθημερινές online αγορές, με παραδόσεις ακόμη και την ίδια μέρα, σε 26 πόλεις πανελλαδικά. Χάρη στο όραμα, την πεποίθηση και το μεράκι της ομάδας της ΑΒ Βασιλόπουλος, το AB Eshop, το κορυφαίο “E-shop της χρονιάς”, προσφέρει, καθημερινά, την καλύτερη ηλεκτρονική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.