Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου AB: ανοίγει τη σεζόν με 2 on line διαγωνισμούς

AB: ανοίγει τη σεζόν με 2 on line διαγωνισμούς

0
AB: ανοίγει τη σεζόν με 2 on line διαγωνισμούς

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει την αρχή της νέας σεζόν με 2 online ΑΒ Διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει την αρχή της νέας σεζόν με 2 online ΑΒ Διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους. Τι λέει το σχετικό δελτίο Τύπου:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, λίγο πριν τo τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στην καθημερινότητα επανέρχεται δυναμικά με 2 οnline Διαγωνισμούς με πολλά δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να εγκαινιάσουν τη νέα σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. 

Χωρίς κόπο και μόνο με ένα click μέσω του abclick2shop.gr χιλιάδες γονείς, μαθητές και επαγγελματίες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν online έξυπνες και οικονομικές αγορές, δηλώνοντας παράλληλα συμμετοχή σε 2 Διαγωνισμούς για πλούσια δώρα.

 

1ος διαγωνισμός: Επιστροφή στο γραφείο Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου η επιστροφή στο γραφείο γίνεται πιο ευχάριστη από ποτέ! Μέσω του abclick2shop.gr οι καταναλωτές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Μεγάλο Διαγωνισμό «Back2Work» με αγορά συγκεκριμένων προϊόντων (Arla, Λουμίδη, Νουνού) και να μπουν σε κλήρωση, διεκδικώντας:

 

› 2 Garmin Wearable watches

› 5 μηχανές καφέ Beco

› και 3 δωροεπιταγές ΑΒ των 100€

O Διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τις εταιρίες Arla, Nestlé και Friesland.

2ος διαγωνισμός: Επιστροφή στα θρανία

Mαθητές κάθε ηλικίας και γονείς έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαμογελούν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καθώς μέσω του abclick2shop.gr θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στον 2 ο επίσης μεγάλο Διαγωνισμό «Βack2School» που θα ξεκινήσει στις 6/9.

 

Περισσότερες πληροφορίες για όρους και συμμέτοχες μπορείτε να βρείτε στο ab.gr.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.