Αρχική Blogs Έχασε 10.000$‎ σε τηλεπαιχνίδι γιατί έκανε λάθος στο αγαπημένο φαΐ του Ποπάι

Έχασε 10.000$‎ σε τηλεπαιχνίδι γιατί έκανε λάθος στο αγαπημένο φαΐ του Ποπάι

0
Έχασε 10.000$‎ σε τηλεπαιχνίδι γιατί έκανε λάθος στο αγαπημένο φαΐ του Ποπάι

MOOD FOR FUN | Επικό βίντεο.

MOOD FOR FUN | Επικό βίντεο.

Κάτι η άγνοια, κάτι το στρες της κάμερας, κάτι ο χρόνος που πιέζει, κάνει τις …αναπάντεχες απαντήσεις από πλευράς παικτών σύνηθες θέαμα των τηλεπαιχνιδιών, ωστόσο η σκηνή αυτή του καναδέζικου «Family Feud» θα πρέπει δικαίως να συμπεριληφθεί στις πλέον επικές του είδους.

Η παίκτρια, Egbe DuBois, παίζει εκ μέρους της ομάδας της για 10.000 δολάρια, όταν καλείται να απαντήσει στην πιο-απλή-δε-γίνεται ερώτηση: «Ποιο είναι το αγαπημένο φαΐ του Ποπάι»; «Το κοτόπουλο» αναφωνεί πανηγυρικά, ξεκινώντας μάλιστα το χορό του θριάμβου, ενώ τηλεπαρουσιαστής και συμπαίκτες έχουν μείνει άφωνοι.

Οι παίκτες βέβαια της αντίπαλης ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία και απάντησαν «σπανάκι».

Η παίκτρια προσπάθησε στη συνέχεια να εξηγήσει πώς μπερδεύτηκε: «Νόμιζα ότι εννοούσες την αλυσίδα εστιατορίων Popeyes Chicken που σερβίρει κοτόπουλο», αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Τα δέκα χιλιάρικα είχαν κάνει φτερά, το βίντεο με τη σκηνή έγινε viral, ενώ ήδη κυκλοφορούν τα σχετικά memes, όπου άθελά της πρωταγωνιστεί…

Την όλη κωμική φάση αξιοποίησε προς όφελός της και η αλυσίδα εστιατορίων Popeyes για δωρεάν διαφήμιση. Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, έγραψε στην παίκτρια που έγινε διάσημη από τη μια στιγμή στην άλλη για το μνημειώδες λάθος: «Οι έρευνές μας δείχνουν ότι η απάντησή σου ήταν σωστή. Στείλε μας μήνυμα για να λάβεις το έπαθλο για γεύματα Popeyes αξίας $10.000!».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com