Αρχική Blogs Chili Pepper Ιούλιος – Αύγουστος 12

Chili Pepper Ιούλιος – Αύγουστος 12

0
Chili Pepper Ιούλιος – Αύγουστος 12

Ποιος (δεν) φοβάται… την όµορφη, έξυπνη, σύζυγο, µητέρα, ετών 39,πολυάσχολο στέλεχος που… µόλις απολύθηκε;

Ποιος (δεν) φοβάται… την όµορφη, έξυπνη, σύζυγο, µητέρα, ετών 39,πολυάσχολο στέλεχος που… µόλις απολύθηκε;

Αυτό είναι! Τελειώσαµε και φέτος… Και καλά η µικρή που τέλειωσε τη Δ’ Δηµοτικού, ακόµη µας πιστεύει: Πρέπει να διαβάζεις για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, για να πετύχεις στη ζωή σου, για να έχεις επιλογές και για να είσαι ανεξάρτητη οικονοµικά… Ό,τι να ’ναι δηλαδή!

Κάτι τέτοια θα έλεγε και η µάνα της Αλιµό-νου στην µικρή Τζίνα και κυκλοφορεί τώρα και λέει πως είτε ηθοποιός θα επέλεγε να γίνει είτε γιατρός και πως δουλεύει για να ζει ανεξάρτητα! Κι εγώ η κακοπροαίρετη, που νόµιζα ότι είχε παντρευτεί κάποιον πλούσιο… Τέλος πάντων, να της ευχηθούµε, όλοι µαζί, καλή δύναµη γιατί η Ιατρική έχει πολύ διάβασµα…

Δεν είναι λοιπόν η µικρή το θέµα, αλλά ο µεγάλος -Α’ Λυκείου- ο οποίος µας ανακοίνωσε ότι ο Σαµαράς τον έβαλε σε περίσκεψη. Περίσκεψη; Ο δικός µας ο γιος είπε «περίσκεψη»; Πού την έµαθε αυτή τη λέξη; «Με ποιους έχεις µπλέξει, αγόρι µου;» είπα η πονεµένη µάνα.

Στην αρχή τροµάξαµε. «Με την Κατερίνα Παπουτσάκη θα έµπλεξε!» είπε το στεφάνι µου. «Αύριο όλοι ας ασκήσουµε το αναφαίρετο δικαίωµά µας και την αδιαµφισβήτητη υποχρέωσή µας στις κάλπες», προέτρεψε από το Twitter η Πασιονάρια την παραµονή των εκλογών. Πήρε φωτιά ο Μπαµπινιώτης… Δε θέλει πολύ ο νους να πάει στο κακό!

Ο µεγάλος, ακάθεκτος, να παίζει µε την πίεση του πατέρα του: «ο Σαµαράς, µου έδειξε το δρόµο…» Πώς να µην τρελαθούµε; Γονείς είµαστε. «Ηλίθιο είσαι, παιδί µου; Ο µόνος δρόµος που δείχνουν οι πολιτικοί είναι αδιέξοδος… γιατί αν δεν ήταν τέτοιος, απλώς δεν θα τον έδειχναν!» «Όχι ο Αντώνης, µωρέ, είστε καλά; Για τον Τρύφωνα µιλάω…»

Κι εκεί που το µούδιασµα αρχίζει να γενι-κεύεται και το ’χεις το εγκεφαλικό στο τσεπάκι σου… κι εκεί που αρχίζεις να βλέπεις ακόµη και τον Αντώνη µε καλό µάτι… εκεί σου λέει ότι ο Τρύφωνας δήλωσε πως η ζωή είναι µικρή και πρέπει να τη χαιρόµαστε και πως θέλει να πάει µια βδοµάδα µόνος του διακοπές µε την Πατρίτσια!

Το σιχαµένο, κόντεψε να µας πεθάνει και τους δύο! Δύο κιλά πήρα από την τροµάρα µου – καθότι εµένα η τροµάρα µού ανοίγει την όρεξη. Από την προηγούµενη στήλη παιδεύοµαι να τα χάσω και τα ξαναπήρα σε µία παράγραφο. Και δε φτάνει που δε µπορώ να αλλάξω νούµερο, έχω και τη Rihanna η οποία δήλωσε πως από τότε που µπαίνει στο µικρότερο νούµερο είναι δυστυχισµένη. Θέλει πίσω, λέει, τα παλιά της οπίσθια!

Τι να πω; Τι να πω; Αν δε µπορείς να τα βρεις, κοπέλα µου, έλα πάρε τα δικά µου, για να µην πω τίποτα άλλο χειρότερο…

Με αγάπη …Chili Pepper

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!