Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ’21 (Βίντεο)

Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ’21 (Βίντεο)

0
Παράγκα Revolution – Επετειακή έκδοση για το ’21 (Βίντεο)

ΑΛΚΟΤΕΣΤ | Το 2021 η δημοφιλής «Παράγκα» του Κυρ-Γιάννη κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. 

ΑΛΚΟΤΕΣΤ | Το 2021 η δημοφιλής «Παράγκα» του Κυρ-Γιάννη κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας.

Έχουν περάσει κιόλας 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λανσάρισε το κρασί «Παράγκα» στην ελληνική αγορά, το οποίο αγαπήθηκε ιδαίτερα από τους οινόφιλους.

Σήμερα η «Παράγκα Κυρ-Γιάννη» ανήκει στις πιο δημοφιλείς ετικέτες του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για ένα brand, που σύμφωνα με το κτήμα «εισήγαγε το ελληνικό ποιοτικό κρασί στο τραπέζι του καταναλωτή και παραμένει η “καθημερινή του πολυτέλεια”».

21 σοδειές κυκλοφορίας

Το 2021 η «Παράγκα» κλείνει τις 21 σοδειές κυκλοφορίας. Ένα γεγονός που συμπίπτει με μια χρονιά ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα, την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.  Με αυτή τη διπλή αφορμή, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν.

Πρόκειται για το κρασί «Παράγκα Revolution» εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από αμπελώνες του Αμυνταίου. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Το βίντεο

Με αφορμή την κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης «Παράγκα Revolution», οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη κάνουν μια αναδρομή στις αναμνήσεις που σχηματίστηκαν 21 χρόνια πριν.

Μοιράζονται αυτές τις στιγμές με το οινόφιλο κοινό, με στόχο να μας παρακινήσουν να ανατρέξουμε σε εμπειρίες που στιγμάτισαν τη ζωή μας. Μνήμες οι οποίες θα μας υπενθυμίσουν την επιτυχημένη πορεία της..

ΠΗΓΗ: Πληροφορίες από το kiryianni.gr

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.