Αρχική Ιστορίες Η «Κιμωλία» στην Πλάκα άνοιξε virtual cafe – Και γίνεται χαμούλης

Η «Κιμωλία» στην Πλάκα άνοιξε virtual cafe – Και γίνεται χαμούλης

0
Η «Κιμωλία» στην Πλάκα άνοιξε virtual cafe – Και γίνεται χαμούλης

COFFEE TIME | Τον τρόπο να μένουμε σπίτι αλλά να συναντιόμαστε για καφέ και ποτό βρήκε το όμορφο καφέ-μπαρ της Υπερείδου που άνοιξε online cafe.

COFFEE TIME | Τον τρόπο να μένουμε σπίτι αλλά να συναντιόμαστε για καφέ και ποτό βρήκε το όμορφο καφέ-μπαρ της Υπερείδου που άνοιξε online cafe.

Η «Κιμωλία art cafe», το γλυκύτατο καφέ της Υπερείδου, μπορεί να έκλεισε λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει επιβάλλει στη ζωή μας η πανδημιά, ωστόσο βρήκε τρόπο να κρατά ανοιχτά τα κανάλια της κοινωνικότητας και να σπάσει την απομόνωση κρατώντας τις αναγκαίες αποστάσεις ασφαλείας. Πώς; Ανοίγοντας το πρώτο virtual cafe της χώρας. 

Πατώντας το σύνδεσμο, μεταφέρεσαι στο «Κιμωλία online art cafe», στην ψηφιακή βερσιόν της «Κιμωλίας», κλείνεις τραπέζι για σένα και μέχρι τέσσερις φίλους σου και κανονίζεις ραντεβού για (σπιτικό) καφέ ή ποτάκι και κουβεντούλα. Δεκαπέντε ψηφιακά τραπέζια βρίσκονται δωρεάν στη διάθεση του κοινού, αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα κράτησης τραπεζιού και να λάβεις τον κωδικό σου μαζί με εκείνους των καλεσμένων σου. Προϋπόθεση βέβαια είναι να βρεις τραπέζι κενό, γιατί στο ψηφιακό καφέ της «Κιμωλίας γίνεται ο …καλός χαμούλης,οπότε μέχρι τις 22 δεν υπάρχει τίποτα, όπως πληροφορούν οι υπεύθυνοι.  

«Κιμωλίες μας, αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον! Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε όλους και όλες! Είμαστε πλήρεις από 10/4 έως και 22/4 οπότε παρακαλούμε δηλώστε ημερομηνίες από 23/4 και μετά!
Ευχαριστούμε 
Αλέξανδρος, Νίκος»

Όταν λοιπόν με το καλό πάρεις στα χέρια σου τον κωδικό κράτησης θα είναι ενεργός για ένα εικοσιτετράωρο. Κανείς ξένος λογαριασμός δεν θα μπορεί να πλησιάσει το τραπέζι σου. Αν πάλι χόρτασες από πριβέ καταστάσεις και θες λίγη πάρλα με αγνώστους, μπορείς να επισκεφτείς το μπαρ, όπου θα κουβεντιάσεις με άλλους παρευρισκόμενους στον ψηφιακό χώρο. 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com