Αρχική Ειδήσεις Ντελίβερι-μαρτύριο: Του φέρνουν πίτσες επί μια δεκαετία που δεν παρήγγειλε ποτέ

Ντελίβερι-μαρτύριο: Του φέρνουν πίτσες επί μια δεκαετία που δεν παρήγγειλε ποτέ

0
Ντελίβερι-μαρτύριο: Του φέρνουν πίτσες επί μια δεκαετία που δεν παρήγγειλε ποτέ

PLANET FOOD | «Τρέμω κάθε φορά που ακούω μηχανάκι» λέει ο Βέλγος Jean Van Landeghem 

PLANET FOOD | «Τρέμω κάθε φορά που ακούω μηχανάκι» λέει ο Βέλγος Jean Van Landeghem 

Η σκέψη ενός ντελιβερά που φέρνει μια στοίβα από πίτσες απροσδόκητα μπορεί να ακούγεται σαν ένα όνειρο για πολλούς. Όχι όμως για τον 65χρονο Βέλγο, που τρέμει πλέον από φόβο κάθε φορά που ακούει να φρενάρει μηχανάκι έξω από το σπίτι του, στην πόλη Turnhout.

Ο Jean Van Landeghem λέει ότι πραγματικά βασανίζεται από τα delivery boys που εμφανίζονται στο κατώφλι του φέρνοντάς του πίτσες που δεν παρήγγειλε ποτέ οποιαδήποτε ώρα της μέρας και της νύχτας για σχεδόν μια δεκαετία.

Αρχικά πίστεψε ότι επρόκειτο απλώς για ένα μπλέξιμο με τις διευθύνσεις παράδοσης. Αλλά οι παραγγελίες, οι οποίες εκτός από πίτσες περιελάμβαν και κεμπάπ, συνέχισαν να εμφανίζονται …απρόσκλητες. 

Το «θρίλερ με τις πίτσες» του κ. Van Landeghem κορυφώθηκε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, όταν εμφανίστηκαν 10 ξεχωριστοί διανομείς την ίδια ημέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός με 14 πίτσες ανά χείρας. «Δεν μπορώ πλέον να κοιμηθώ. Τρέμω κάθε φορά που ακούω σκούτερ στο δρόμο. Φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει να μου αδειάσει ζεστές πίτσες για άλλη μια φορά», ανέφερε σε τοπικό μέσο.

Ο Van Landeghem τουλάχιστον δεν χρειάζεται να τις πληρώσει, αφού δείχνουν κατανόηση οι επιχειρήσεις, αλλά η κατάσταση είναι άκρως προβληματική τόσο για τον ίδιο όσο και για τα εστιατόρια.

Ένας φίλος του, που ζει στην πόλη Herenthout, βιώνει παρόμοια ιστορία για το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις βελγικές αρχές.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο αποστολέας είναι κοινός γνωστός τους, αλλά η ταυτότητά του παραμένει ακόμη μυστήριο.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από The Independent

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com