Αρχική Ειδήσεις Μύκονος: «Λουκέτο» στο Nammos για φοροδιαφυγή

Μύκονος: «Λουκέτο» στο Nammos για φοροδιαφυγή

0
Μύκονος: «Λουκέτο» στο Nammos για φοροδιαφυγή

Υποχρεώνεται σε κλείσιμο 48 ωρών

Υποχρεώνεται σε κλείσιμο 48 ωρών

Ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή (29/06), στο γκλαμουράτο μπιτς μπαρ της Μυκόνου από άνδρες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οδήγησε στο συμπέρασμα πως το Nammos δεν είχε κόψει αποδείξεις για έσοδα 73.000 ευρώ. Η ΑΑΔΕ κατόπι τούτου έβαλε «λουκέτο» για 48 ώρες στην επιχείρηση.

Καθώς το κλείσιμο συμπίπτει με το VIP πάρτι εγκαινίων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο (30/6) με guest κορυφαία ονόματα από το χώρο του διεθνούς μόντελινγκ (μεταξύ των οποίων οι Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος) ανέκυψε το ερώτημα αν ναυαγεί η μεγάλη διοργάνωση και αρκετά δημοσιεύματα εκτίμησαν ότι δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο σύμφωνα με το cyclades24.gr που επικαλείται τo Mykonos Live TV το σημερινό event θα πραγματοποιηθεί κανονικά καθώς -όπως αναφέρεται- το κλείσιμο αφορά μόνο το εστιατόριο του Nammos που παραμένει σφραγισμένο και όχι άλλους εμπορικούς χώρους της επιχείρησης.

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!