Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Βάζετε βαθμό και το Δεκαράκι κερνάει!

Βάζετε βαθμό και το Δεκαράκι κερνάει!

0

Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μοσχάτο Τυρνάβου, διοργανώνει  πρωτότυπο διαγωνισμό και μας κάνει το τραπέζι! Ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστούς τσιπουρομεζέδες.

dekaraki

Το Δεκαράκι, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μοσχάτο Τυρνάβου, διοργανώνει  πρωτότυπο διαγωνισμό και μας κάνει το τραπέζι! Ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστούς τσιπουρομεζέδες.

Αν ανήκετε κι εσείς στους φίλους του τσίπουρου και ονειρεύεστε αποκριάτικα τσιμπούσια με όλα τα καλά, επισκεφτείτε με την παρέα σας, ένα από τα επιλεγμένα μεζεδοπωλεία, δοκιμάστε το Δεκαράκι, βαθμολογήστε το και στείλτε το βαθμό σας μ’ ένα sms. Θα λάβετε αμέσως απαντητικό μήνυμα, όπου θα ενημερώνεστε αν κερδίσατε γεύμα αξίας €50 και μια φιάλη Δεκαράκι 200ml κέρασμα. Ο διαγωνισμός, που έχει ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Μαρτίου 2014.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του τσίπουρου Δεκαράκι στο facebook https://www.facebook.com/todekaraki  ή το site www.dekaraki.gr προκειμένου  να  μάθουν  περισσότερες  πληροφορίες  για  το διαγωνισμό, και να αναζητήσουν τη λίστα των μεζεδοπωλείων που συμμετέχουν.

Δύο λόγια για το «Δεκαράκι». Είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου, της ποικιλίας με τις περισσότερες αρωματικές ιδιότητες και την αδιαμφισβήτητα εξαιρετική ποιότητα, περικλείοντας στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της. Με κάθε άνοιγμα μπουκαλιού, το άρωμα του Μοσχάτου σταφυλιού αναδίδεται και η κρυστάλλινη καθαρότητα του αποστάγματος προδιαθέτει για τη γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει! Η απαράμιλλη γεύση του γίνεται αισθητή από την πρώτη γουλιά, εκπλήσσει ακόμα και τους πιο «εκπαιδευμένους» ουρανίσκους και αναδεικνύει «το Δεκαράκι» σε τσίπουρο των αισθήσεων.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.