Αρχική Ιστορίες Τι απαντάει η πλευρά Μποτρίνι στο πόρισμα του ιατροδικαστή

Τι απαντάει η πλευρά Μποτρίνι στο πόρισμα του ιατροδικαστή

0
Τι απαντάει η πλευρά Μποτρίνι στο πόρισμα του ιατροδικαστή

ΠΡΟΣΩΠΑ | Ο δικηγόρος του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι σχολίασε τα αποτελέσματα της εξέτασης του 19χρονου σπουδαστή που κατήγγειλε βασανιστήρια

ΠΡΟΣΩΠΑ | Ο δικηγόρος του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι σχολίασε τα αποτελέσματα της εξέτασης του 19χρονου σπουδαστή που κατήγγειλε βασανιστήρια

Ικανοποιημένη δηλώνει η πλευρά Μποτρίνι από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 19χρονου σπουδαστή, o οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από το πόρισμα του ιατροδικαστή «δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής ότι τον βασάνιζε στην κουζίνα». 

12 βλάβες στον σπουδαστή δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση -κάποιες από εγκαύματα 

Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου, που έγινε ύστερα από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο σπουδαστής φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν. 

Το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου,τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 – 10 ημέρες προ της εξετάσεως.

Η πρώτη εξέταση έγινε την 1η Αυγούστου. Από τους δικηγόρους της οικογένειας του σπουδαστή έχει ορισθεί και δεύτερος ιατροδικαστής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του καναλιού. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος σπουδαστής ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.  

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com