Αρχική Ιστορίες Οργή Μποτρίνι για «τον κάθε Πουθενάκη από την Ανυπαρκτούπολη»

Οργή Μποτρίνι για «τον κάθε Πουθενάκη από την Ανυπαρκτούπολη»

0
Οργή Μποτρίνι για «τον κάθε Πουθενάκη από την Ανυπαρκτούπολη»

ΠΡΟΣΩΠΑ | Στο «στόχαστρο» του σεφ μπήκαν «οι Ανώνυμοι Τιμητές των Πάντων» των social media εναντίον των οποίων καταφέρεται με πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΠΡΟΣΩΠΑ | Στο «στόχαστρο» του σεφ μπήκαν «οι Ανώνυμοι Τιμητές των Πάντων» των social media εναντίον των οποίων καταφέρεται με πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οργισμένος εμφανίζεται ο Έκτορας Μποτρίνι με την «ανθρωποφάγο φυλή των Ανώνυμων Τιμητών των Πάντων που μπαίνουν στα social media, γράφουν πύρινους λίβελλους» καταγγέλλοντας με ανάρτησή του στο Instagram πως απειλούν τους επαγγελματίες «διεκδικώντας δωρεάν γεύματα, αναβάθμιση δωματίων ή και πλήρη φιλοξενία σε ξενοδοχεία».

Ολόκληρο το σχόλιο του σεφ έχει ως εξής:

«Στον καιρό του διαδικτύου, όπου όποιος μαγειρεύει θεωρεί τον εαυτό του σεφ κι όποιος έχει ένα υπολογιστή θεωρεί τον εαυτό του όχι απλώς blogger, αλλά και φωτογράφο, δημοσιογράφο, σχολιαστή, κριτή και τιμωρό. 

Σε αυτόν τον καιρό, λοιπόν, εμφανίστηκε η ανθρωποφάγος φυλή των Ανώνυμων Τιμητών των Πάντων που μπαίνουν στα social media, γράφουν πύρινους λίβελλους, που «κατακεραυνώνουν» τους επαγγελματίες προς ίδιον όφελος. Μας απειλούν διεκδικώντας δωρεάν γεύματα, αναβάθμιση δωματίων ή και πλήρη φιλοξενία σε ξενοδοχεία ή «ανυψώνουν» (έναντι χαμηλής αμοιβής) «κάθε τον κάθε Πουθενάκη από την Ανυπαρκτούπολη», που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, αλλά θέλει να γίνει διάσημος πληρώνοντας «ακόλουθους».

Σε αυτόν τον καιρό, λοιπόν, χρειάζεται να αντιδράσουμε κι εμείς, να μη μασάμε τόσο εύκολα, να μη ψαρώνουμε από τις τάχα μου κριτικές και μη μπουκώνουμε τους Ανώνυμους Κριτές. Αλλιώς υποβαθμίζουμε μόνοι μας το επάγγελμα μας κι όλους αυτούς που έρχονται στα εστιατόρια μας και πληρώνουν κανονικά, χωρίς να μας βρίζουν ανωνύμως, χωρίς να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν».

ΠΗΓΗ: Instagram

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com