Αρχική Ιστορίες Αυτή είναι η αγαπημένη κουζίνα του Τσιτσιπά

Αυτή είναι η αγαπημένη κουζίνα του Τσιτσιπά

0
Αυτή είναι η αγαπημένη κουζίνα του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του live ήπιε ένα χυμό καθώς δεν είχε προλάβει να φάει πρωινό

ΠΡΟΣΩΠΑ | Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άνοιξε live το κανάλι του στο Youtube και απάντησε στις ερωτήσεις αμέτρητων διαδικτυακών του φίλων που έπεφταν βροχή. Μερικές είχαν να κάνουν με τις αγαπημένες του γεύσεις.

ΠΡΟΣΩΠΑ | Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άνοιξε live το κανάλι του στο Youtube και απάντησε στις ερωτήσεις αμέτρητων διαδικτυακών του φίλων που έπεφταν βροχή. Μερικές είχαν να κάνουν με τις αγαπημένες του γεύσεις.

Τον αποθέωσε όλη η χώρα, τον συνεχάρη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και η αθλητική αφρόκρεμα, τον ύμνησαν τα διεθνή ΜΜΕ, τον λάτρεψε ο κόσμος. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Έλληνα τενίστα, την τροπαιοθήκη του οποίου από την Κυριακή 17 Νοεμβρίου κοσμεί το κύπελλο από τον τελικό των ATP Finals του Λονδίνου. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του τένις μετά τα Γκραν Σλαμ και ο Στέφανος ο νεαρότερος αθλητής που κατακτά αυτό το τρόπαιο.

Την επομένη του θριάμβου του, ο Τσιτσιπάς άνοιξε live το κανάλι του στο Youtube και απάντησε στις ερωτήσεις αμέτρητων διαδικτυακών του φίλων που έπεφταν βροχή, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα δωρεές για το «Μαζί για το Παιδί». Πρόκειται για ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, η οποία προσφέρει υπηρεσίες σε χιλιάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Ανάμεσα σε όλα είπε ότι τη βραδιά της μεγάλης νίκης είχε χάσει την όρεξή του, καθώς το στομάχι του είχε γίνει κόμπος, και ότι κατά τη διάρκεια του live chat δεν είχε φάει πρωινό έτσι δέχτηκε με μεγάλη όρεξη το χυμό που του προσφέρθηκε.

Η ελληνική είναι η αγαπημένη κουζίνα του Στέφανου Τσιτσιπά

Followers του Τσιτσιπά, τον ρώτησαν στο διάστημα αυτό, μεταξύ άλλων, ποια είναι η αγαπημένη του κουζίνα. Η ελληνική απάντησε ο μεγάλος τενίστας.

Σουβλάκι ή πίτσα;

Στο δίλημμα πίτσα ή σουβλάκι ο Τσιτσιπάς ψήφισε σουβλάκι.

Προτιμά το σορμπέ μάνγκο

Κάποιοι τον ρώτησαν αν προτιμάει στο παγωτό λεμόνι ή μάνγκο, καθώς όσοι τον ακολουθούν, ξέρουν την αγάπη του και για τις δύο γεύσεις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως προτιμά το μάνγκο και διευκρίνισε μάλιστα ότι το προτιμά ως σορμπέ και όχι ως παγωτό.

Του αρέσει και το σούσι

«Αν μου αρέσει το σούσι, ναι μου αρέσει» απάντησε στον διαδικτυακό του φίλο ο τροπαιούχος.

Ποιο ποτό του αρέσει

Στην ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο του αλκοολούχο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε αυτό που οι περισσότεροι υποθέταμε: πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!