Αρχική Publi Το Οινόραμα επιστρέφει στο Ζάππειο 12, 13 και 14 Μαρτίου

Το Οινόραμα επιστρέφει στο Ζάππειο 12, 13 και 14 Μαρτίου

0
Το Οινόραμα επιστρέφει στο Ζάππειο 12, 13 και 14 Μαρτίου

ΑΛΚΟΤΕΣΤ | Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, το μεγάλο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου με τους φίλους και τις φίλες του κρασιού λαμβάνει και πάλι χώρα στην καρδιά της Αθήνας.

Οινόραμα ξανά έπειτα από δύο χρόνια απουσίας θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν οι οινόφιλοι και οινόφιλες -κάτοικοι και επισκέπτες- της Αθήνας στις 12, 13 και 14 Μαρτίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οινοπαραγωγοί από κάθε γωνιά της χώρας, πάνω από 2.000 κρασιά από 250 και πλέον οινοποιεία της Ελλάδας και του εξωτερικού θα βρεθούν εκεί με καθιερωμένα εμπορικά σήματα, νέες κυκλοφορίες και βέβαια την εσοδεία του 2021.

Ταυτόχρονα το Οινόραμα 2022 θα είναι το πρώτο στην ιστορία με κρασιά τριών «νέων» εσοδειών, αφού οι οίνοι του 2019 και του 2020, δύο εκ των καλύτερων εσοδειών των τελευταίων ετών (η πρώτη και δεκαετιών), δεν εκτέθηκαν ποτέ σε Οινόραμα.

Ανάμεσα στις χιλιάδες ετικέτες της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις καλύτερες και πιο ακριβές του ελληνικού αμπελώνα, κρασιά εκπροσώπους όλων των ελληνικών ονομασιών προέλευσης και τις πιο διαδεδομένες γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, που τη στιγμή αυτή είναι η αιχμή του δόρατος του ελληνικού κρασιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες επισκέπτες έχουν οι αίθουσες «Οινοτεχνία» (εφόδια και αμπελοοινικός εξοπλισμός) και «Οινικές Αποκαλύψεις», με πολύ μικρά και πρωτοεμφανιζόμενα οινοποιεία, καθώς και το αντίστοιχο «wine bar» όπου φιλοξενούνται ιδιαίτερα και πιο σπάνια κρασιά, από αφανείς ποικιλίες αμπέλου και από μη-συμβατικές μεθόδους οινοποίησης και παλαίωσης (π.χ. κρασιά οινοποιημένα σε αμφορείς ή με γηγενείς ζύμες) και ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης.

Info: Ζάππειο Μέγαρο | 12, 13 & 14 Μαρτίου | Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 & 15:00 – 19:00

Για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών, είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με ισχύον πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ σε εφαρμογή θα είναι όλα τα εν ισχύ μέτρα προστασίας.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!