Αρχική Ειδήσεις Συλλήψεις και κατάσχεση δύο τόνων οστράκων ακατάλληλων για κατανάλωση

Συλλήψεις και κατάσχεση δύο τόνων οστράκων ακατάλληλων για κατανάλωση

0
Συλλήψεις και κατάσχεση δύο τόνων οστράκων ακατάλληλων για κατανάλωση

Δύο χιλιάδες εκατόν εξήντα δύο κιλά (2,162 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και διαστάσεων μικρότερων από τις επιτρεπόμενες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Φορτωμένα σε ΙΧ 

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες που είχαν οι λιμενικοί, εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Καβάλας – Δράμας, και συγκεκριμένα στο ύψος του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, τρία αυτοκίνητα ΙΧ τα οποία κινούντα σε φάλαγγα και στα οποία ήταν φορτωμένα τσουβάλια με όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και μικρότερα από τις επιτρεπόμενες διαστάσεις. 

Τρεις συλλήψεις

Το πρώτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 49χρονο μετέφερε εβδομήντα έναν σάκους με αχιβάδες βάρους 1,134 kg, το δεύτερο όχημα με οδηγό έναν 39χρονο μετέφερε δεκαοχτώ σάκους με αχιβάδες βάρους 290 kg και πέντε σάκους με τελίνες βάρους 165 kg, και το τρίτο όχημα με οδηγό έναν 45χρονο μετέφερε δεκαέξι σάκους με αχιβάδες βάρους 303kg και έντεκα σάκους με τελίνες βάρους διακοσίων εβδομήντα κιλών (270kg).

Η τοπική λιμενική αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, προχώρησε στις κατασχέσεις αλλά και στις συλλήψεις των τριών οδηγών. 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.