Αρχική Ειδήσεις Οι «Δρόμοι της Φέτας», ένα νέο τουριστικό προϊόν

Οι «Δρόμοι της Φέτας», ένα νέο τουριστικό προϊόν

0
Οι «Δρόμοι της Φέτας», ένα νέο τουριστικό προϊόν

Απ’ την ομοσπονδία τουριστικών πρακτόρων FedHATTA

Απ’ την ομοσπονδία τουριστικών πρακτόρων FedHATTA

Η ομοσπονδία τουριστικών πρακτόρων FedHATTA στηρίζει την πανελλήνια διοργάνωση «Φέτα 2018» που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο (14-16/9), με σκοπό αφ’ ενός να κατοχυρωθεί το προϊόν ως καθαρά ελληνικό (ΠΟΠ) αρχικά στη συνείδηση των Ελλήνων, αλλά και όλων των καταναλωτών, και αφετέρου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις δικτύωσης, προώθησης, κινητοποίησης νέων επιχειρηματιών.

Αυτό που διακρίνει η Ομοσπονδία FedHATTA, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μια άριστη ευκαιρία δημιουργίας ενός νέου τουριστικού προϊόντος, το οποίο υποστηρίζει έμπρακτα τον δωδεκάμηνο τουρισμό, αλλά και προωθεί σε μια ευρεία γκάμα τουριστών μια μορφή αγροτουρισμού. Στις περιοχές που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα «Δρόμοι της Φέτας», ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει γραφικούς προορισμούς, να επισκεφθεί ονομαστά τυροκομεία, να δοκιμάσει το προϊόν στον χώρο που παράγεται και να γνωρίσει τους ανθρώπους που το φτιάχνουν.

Αρχίζοντας τη δημιουργία των «Δρόμων της Φέτας» από την Ελασσόνα με το φυσικό κάλλος, και φυσικά τον Όλυμπο (περιοχή παραγωγής της φέτας), αγγίζουμε τομείς που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων για τους επισκέπτες της χώρας μας: Ιστορία, Πολιτισμός, Μύθος, Περιήγηση, Δραστηριότητες. Με εμπιστοσύνη στο όραμα των διοργανωτών, η Ομοσπονδία εκτιμά ότι σύντομα θα μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτό το σημαντικό εργαλείο στους επαγγελματίες του τουρισμού της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com