Αρχική Ειδήσεις ΙΚΕΑ Ινδίας: Συγγνώμη, για την κάμπια στο πιάτο σας!

ΙΚΕΑ Ινδίας: Συγγνώμη, για την κάμπια στο πιάτο σας!

0
ΙΚΕΑ Ινδίας: Συγγνώμη, για την κάμπια στο πιάτο σας!

TOP POSTS | Ο πελάτης της γνωστής αλυσίδας οικιακών ειδών ανάρτησε το …εκλεκτό έδεσμα που προμηθεύτηκε στο twitter.

TOP POSTS | Ο πελάτης της γνωστής αλυσίδας οικιακών ειδών ανάρτησε το …εκλεκτό έδεσμα που προμηθεύτηκε στο twitter.

Το πολυκατάστημα IKEA ζήτησε συγγνώμη από έναν πελάτη του στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας ο οποίος βρήκε μια… κάμπια στο ρύζι του και ανάρτησε φωτογραφία του “εκλεκτού εδέσματος” στο Twitter ζητώντας από τις αρχές να παρέμβουν. Ο Αμπίντ Μοχάμαντ ανάρτησε τη φωτογραφία την Παρασκευή.

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφεραν ότι οι υπηρεσίες διατροφικής ασφάλειας της πόλης έκαναν έρευνα στο κατάστημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hindu, οι επιθεωρητές κατάσχεσαν δείγματα τροφίμων από το IKEA. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα δεν τηρούσε τους κανόνες περί διαχωρισμού των απορριμμάτων και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 15.000 ρουπιών (περίπου …200 ευρώ δηλαδή). 

«Βρέθηκαν σκουλήκια σε ένα από τα είδη διατροφής. Η διοίκηση της Ikea αποδέχτηκε ότι υπάρχουν ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στην εφημερίδα Deccan Heral.

Σύμφωνα με το BBC, η Ikea αποφάσισε να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ινδία στα επόμενα 10 χρόνια. Το άνοιγμα της πύλης του καταστήματος στο Χαϊντεραμπάντ, πριν ένα μήνα,  συγκέντρωσε τεράστια πλήθη. Το γιγαντιαίο μπλε κτίριο έχει …γείτονες άλλους κολοσσούς όπως η Microsoft, η Google και το Facebook.

 

 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.