Αρχική Ειδήσεις Αγορά ΓΙΩΤΗΣ – 25.000 μερίδες τροφίμων προσφορά στο «Μαζί για το παιδί»

ΓΙΩΤΗΣ – 25.000 μερίδες τροφίμων προσφορά στο «Μαζί για το παιδί»

0
ΓΙΩΤΗΣ – 25.000 μερίδες τροφίμων προσφορά στο «Μαζί για το παιδί»

Mέσα από την πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας  ΓΙΩΤΗΣ, «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό». Η εταιρία κάλεσε το κοινό να συμμετάσχει σε έναν «γλυκό» διαγωνισμό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για κάθε μία συμμετοχή η ΓΙΩΤΗΣ προσέφερε ένα προϊόν της για την κάλυψη αναγκών σίτισης παιδιών που στηρίζει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μαζί για το Παιδί». Συνολικά τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που προσέφερε η εταιρία αντιστοιχούν σε 25.000 μερίδες τροφίμων.

Η πρωτοβουλία της ΓΙΩΤΗΣ, εκτός από φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είχε και καλλιτεχνική διάσταση. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δημιούργησαν με φαντασία το αγαπημένο τους γλυκό και ανέβασαν τη φωτογραφία του στο site της ενέργειας www.jotis-zacharoplathoume.gr. Οι φωτογραφίες των γλυκών που συγκεντρώθηκαν αποτέλεσαν «συστατικά» μιας πρωτότυπης εικαστικής σύνθεσης. Ο visual designer Xάρης Τσέβης τις αξιοποίησε όλες, φιλοτεχνώντας το πιο «γλυκό κολάζ», μιας άκρως καλοκαιρινής τούρτας!

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ με το «γλυκό κίνημα» «Ζαχαροπλάθουμε» μεταδίδει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας εμπνέει με πρωτότυπες συνταγές και tips! «Ζαχαροπλάθουμε» σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά με αγάπη και τα μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, συμμάχους για σίγουρη επιτυχία σε κάθε γλυκιά δημιουργία.

Με την πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συνδυάζει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική με την κοινωνική προσφορά, εκφράζοντας τη διαχρονική δέσμευσή της να στηρίζει ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, με έμφαση στα παιδιά.

www.jotis-zacharoplathoume.gr

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com