Αρχική Ειδήσεις Αγόρασαν νερό βραστών hot dogs προς 32 ευρώ το μπουκάλι

Αγόρασαν νερό βραστών hot dogs προς 32 ευρώ το μπουκάλι

0
Αγόρασαν νερό βραστών hot dogs προς 32 ευρώ το μπουκάλι

Επειδή τους είπαν ότι …αδυνατίζει.

Επειδή τους είπαν ότι …αδυνατίζει

«Συμπληρώματα-υπερτροφές» και «δίαιτες» που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από «αμφισβητήσιμες» μέχρι «φαιδρές» κυκλοφορούν πολλές, αλλά εδώ κάποιο ευκολόπιστοι καταναλωτές πραγματικά το τερμάτισαν. Σύμφωνα με τον Independent αγόρασαν νερό όπου είχαν βράσει λουκάνικα για hot dogs προς 32 ευρώ (38 δολάρια) το μπουκάλι.

Το μη φιλτραρισμένο νερό από το hot dog πωλήθηκε σε Φεστιβάλ στο Βανκούβερ υποσχόμενο ότι μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα, να αυξήσει την εγκεφαλική απόδοση, να βελτιώσει την αίσθηση ζωτικότητας και να κάνει όποιους το καταναλώνουν να δείχνουν νεότεροι.

Για τους ψευδείς ισχυρισμούς το «μαγικό» Hot Dog Water χρησιμοποίησε όλους του κανόνες του μάρκετινγκ επικαλούμενο γνώμες «ειδικών» και «επαγγελματιών» στο χώρο της διατροφής που εξηγούσαν πώς και γιατί δρα ευεργετικά στο σώμα. Και παρά το γεγονός της εξόφθαλμης απάτης αλλά και της υποσημείωσης που υπήρχε στα «ψιλά γράμματα» όπου αναγραφόταν: «Το Hot Dog Water με τον παραλογισμό του ελπίζει να ενθαρρύνει την κριτική σκέψη σχετικά με το μάρκετινγκ και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στις επιλογές των αγορών μας», εντούτοις βρέθηκαν άνθρωποι που έδωσαν 32 ευρώ για αποκτήσουν ένα μπουκάλι με …ζουμί από λουκάνικα Φρανκφούρτης.

Έτσι, το νερό μπορεί να ήταν ένα κόλπο που δημιούργησε ο «Διευθύνων Σύμβουλος της Hot Dog Water», δηλαδή ο Douglas Bevans, καλλιτέχνης που ήθελε να αφυπνίσει το κοινό σχετικά με το παραπλανητικό μάρκετινγκ υγείας, με τις πωλήσεις του όμως απέδειξε πόσο καίριο ήταν το «σχόλιο» του περφόρμερ.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.