Αρχική Ιστορίες Μετά τα καλαμαράκια της Μυκόνου, τα «χρυσά» αναψυκτικά της Ρόδου

Μετά τα καλαμαράκια της Μυκόνου, τα «χρυσά» αναψυκτικά της Ρόδου

0
Μετά τα καλαμαράκια της Μυκόνου, τα «χρυσά» αναψυκτικά της Ρόδου

TOP POSTS | Τι απαντάει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταστήματος για την καταγγελία τουρίστριας πως 8 αναψυκτικά χρεώθηκαν 82 ευρώ. 

TOP POSTS | Τι απαντάει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταστήματος για την καταγγελία τουρίστριας πως 8 αναψυκτικά χρεώθηκαν 82 ευρώ.  

Δεν έχει περάσει ούτε βδομάδα από τη μέρα που τα μυκονιάτικα καλαμάρια των σχεδόν 600 ευρώ έγιναν viral μέσω του ποστ Αμερικανού που κλήθηκε να τα πληρώσει και μια νέα καταγγελία -αυτή τη φορά μέσω ανάρτησης Αγγλίδας τουρίστριας στο Facebook- κάνει …διάσημα τα αναψυκτικά των 82 ευρώ στη Ρόδο.

Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, σύμφωνα με την καταγγελία που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook η Vikki Scott και κάνει το γύρο του Διαδικτύου συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια. 

Τι απαντάει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου υποστηρίζει ότι ανάμεσα στα οκτώ αναψυκτικά ήταν και τρία milk shake του ενός λίτρου για το οποίο, όπως λέει, «απαιτούνται πέντε μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα». Η ιστοσελίδα δείχνει και τη φωτογραφία του τιμοκαταλόγου. 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε εκδώσει και τη νόμιμη απόδειξη, την οποία έστειλε στην εφημερίδα «Δημοκρατική», η οποία έφερε στη δημοσιότητα το θέμα.

Προκαλεί, τέλος, όποιον θεωρεί ότι είναι «κλέφτης και παράνομος, να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων Αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ολόκληρη η απάντηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου έχει ως εξής:

«Την 1η Ιουνίου του 2019 δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα η Δημοκρατική ένα άρθρο για ένα συμβάν που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, στο οποίο αναφέρεται ότι κάποιοι ξένοι πλήρωσαν το ποσό των 82€ για 8 αναψυκτικά. Δεν διευκρίνισε όμως ότι η παραγγελία περιείχε 3 milk shake του 1 λίτρου. Το καθένα από αυτά αποτελείται από 5 μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα, 2 αναψυκτικά του 1 λίτρου, 2 αναψυκτικά του μισού λίτρου και ένα φραπέ με 3 μπάλες παγωτό, σαντιγί και σιρόπι σε ποτήρι των 750ml, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι από τον κατάλογο μας. 

Εφόσον κάθισαν και απόλαυσαν τα ποτά τους μέχρι και την τελευταία σταγόνα ζήτησαν τον λογαριασμό. Όταν έφτασε ο λογαριασμός ή κυρία Scott σε εξωφρενική κατάσταση ξεκίνησε να φωνάζει και να διώχνει τους πελάτες μας αποκαλώντας μας κλέφτες. Ο λογαριασμός ήταν 82€ παρ’ όλα αυτά η κυρία άφησε το ποσό των 102.30€ και φωτογράφισε το χαρτί παραγγελίας αντί της νόμιμης απόδειξης. Τότε έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Μετά από μια ώρα επέστρεψε και ξεκίνησε να φωτογραφίζει το κατάστημα και τον σερβιτόρο προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στους πελάτες του καταστήματος. Τότε ο σερβιτόρος της είπε να σβήσει τη φωτογραφία του και της πρότεινε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί. Εκείνη τράπηκε σε φυγή. 

Ως ιδιοκτήτης του (…) δημοσιεύω τις φωτογραφίες της νόμιμης απόδειξης υπογεγραμμένη από τη ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ για εκείνους που ισχυρίζονται ότι το μπλοκ αποδείξεων της επιχείρησης δεν είναι νόμιμο (επειδή η ταμειακή μηχανή είχε κολλήσει και την είχα στον τεχνικό έκοβα αναγκάστηκα χειρόγραφα). Σας παραπέμπω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο υπάλληλος μου είναι Έλληνας υπήκοος και πλήρως ασφαλισμένος στο ΙΚΑ καθώς και τον κατάλογο με καταγεγραμμένες τις τιμές ανάλογα με την ποσότητα των ποτών.  

Όσο για το TRIP ADVISOR το κατάστημα λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και έχει αλλάξει 3 φορές ιδιοκτήτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρο τον ελληνικό λαό για τα άθλια και ανήθικα σχόλια τους . Επίσης θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τούς τουρίστες και στους Έλληνες του εξωτερικού ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα τριτοκοσμική χώρα και ούτε πρόκειται διότι εμείς έχουμε ΙΣΤΟΡΙΑ εκατομμυρίων χρόνων , ένα ΗΛΙΟ και μια ΘΑΛΛΑΣΑ την οποία αυτοί δεν έχουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Όποιος θεωρεί ότι είμαι κλέφτης και παράνομος να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Με εκτίμηση ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου (…)»

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com