Αρχική Ιστορίες Υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των εγκαυμάτων του μάγειρα

Υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των εγκαυμάτων του μάγειρα

0
Υπόθεση Μποτρίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των εγκαυμάτων του μάγειρα

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπέστη βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου που διατηρεί ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα. 

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπέστη βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου που διατηρεί ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι στην Κέρκυρα. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει όντως βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Τα εγκαύματα είναι αρκετά τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα το ερώτημα πώς προέκυψαν οι θερμικές αυτές βλάβες, αν δηλαδή έγιναν από τυχαίο πιτσίλισμα λαδιού ή άγγιγμα καυτού σκεύους ή αν προκλήθηκαν εσκεμμένα από τρίτο, κάτι που ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να απαντήσει.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές και η υπόθεση θα κριθεί πλέον απ’ τη Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφανθεί σχετικά με το βάσιμο ή όχι των καταγγελιών.

Υπενθυμίζεται ότι και η πλευρά Μποτρίνι είχε ανακοινώσει ότι θα κινηθεί διά της δικαστικής οδού.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com