Αρχική Ιστορίες Αράζω Σπίτι Διαδικτυακό σεμινάριο: Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα

Διαδικτυακό σεμινάριο: Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα

0
Διαδικτυακό σεμινάριο: Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα

WORKSHOPS | Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον on-line διδακτικό εργαστήρι τεσσάρων ωρών με τον Φιλάρετο Ψημμένο που εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί σε βαζάκια τις μοναδικές γεύσεις της πηλειορίτικης γης.

WORKSHOPS | Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον on-line διδακτικό εργαστήρι τεσσάρων ωρών με τον Φιλάρετο Ψημμένο που εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί σε βαζάκια τις μοναδικές γεύσεις της πηλειορίτικης γης.

Πώς μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δώρα της φύσης (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας) την εποχή της αφθονίας τους, ώστε να τα μετατρέψουμε σε χρήσιμες ιδιοσκευές και σπιτικά προϊόντα που μπορούν να αποθηκευτούν για μακρόχρονη χρήση;

Το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα και αυξάνω το επίπεδο της διατροφικής μου αυτάρκειας» και εισηγητή τον Φιλάρετο Ψημένο, που πραγματοποείται την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 16.30-20.30 απαντάει στο ερώτημα, δίνοντας εύκολες καθημερινές διατροφικές λύσεις, που έχουν χαμηλό κόστος και είναι υγιεινές, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

Ο Φιλάρετος Ψημμένος, είναι τροφοσυλλέκτης, καλλιεργητής σπιτικού περιβολιού και ιδιοκτήτης του ξενώνα «ΑΜΑΝΙΤΑ» στην Τσαγκαράδα του Πηλίου, ξενώνα γνωστού για το βραβευμένο «από το κτήμα στο τραπέζι» πρωινό του, το βιολογικό περιβόλι των 3,5 στρεμάτων και τα γαστρονομικά σεμινάρια που κατά καιρούς προσφέρει. Έχει επιμορφωθεί στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών σε μελισσοκομία, αρωματικά φυτά και αγροβιοτεχνίες. Τις γεύσεις του οι λάτρεις του αυθεντικού τις γνωρίζουν εδώ και μια δεκαετία, καθώς είναι ο άνθρωπος που παράγει και διακινεί τις «πηλιορείτικες νοστιμιές ΑΜΑΝΙΤΑ» συντηρώντας σε βαζάκια τη φρεσκάδα του Πηλίου. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπιτικούς μάγειρες και μαγείρισσες με ανησυχίες, σε κατόχους σπιτικού μπαξέ ή κτήματος, σε όσους και όσες θέλουν να δημιουργούν για την οικογένειά τους.

Μάθετε περισσότερα για τις θεματικές που καλύπτει το workshop «Συντηρώ τις τροφές σε σπιτική κουζίνα και αυξάνω το επίπεδο της διατροφικής μου αυτάρκειας» και κάντε εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες την εγγραφή σας πατώντας εδώ.

Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μικροφώνου και κάμερας. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν εγχειρίδιο με συνταγές.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.