Αρχική Ιστορίες Food Stories Αλλαγές και «ψαλίδισμα» προβολών του MasterChef λόγω κορονοϊού

Αλλαγές και «ψαλίδισμα» προβολών του MasterChef λόγω κορονοϊού

0
Αλλαγές και «ψαλίδισμα» προβολών του MasterChef λόγω κορονοϊού

TV COOKING | Λιγότερος …Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος και Κοντιζάς απ’ αυτή την εβδομάδα

TV COOKING | Λιγότερος …Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος και Κοντιζάς απ’ αυτή την εβδομάδα

Η έκτακτη κατάσταση στην οποία καλούνται όλοι -πολιτεία και κοινωνία- να ανταποκριθούν δεν έχει αφήσει προφανώς ανεπηρέαστα τα τηλεοπτικά κανάλια και τις δημοφιλείς σειρές στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο ριάλιτι διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef του STAR δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, σύμφωνα με απόφαση της παραγωγής από αυτή την εβδομάδα μειώνονται οι προβολές επεισοδίων ενώ έχουν ήδη διακοπεί τα εξωτερικά γυρίσματα.

MasterChef λοιπόν μόνο τρεις φορές την εβδομάδα αντί για πέντε, και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, μέχρι νεωτέρας. Το MasterClass θα προβάλλεται πλέον κάθε δεύτερη Κυριακή με στόχο να …φτουρήσουν τα έτοιμα επεισόδια.

«Τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας. Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Το STAR τονίζει ακόμη πως η περικοπή των εβδομαδιαίων προβολών «έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων». «Η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι. Για όλους αυτούς τους πρακτικούς λόγους, οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, γίνονται με καθυστερήσεις. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα», καταλήγει.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.