Αρχική Ειδήσεις Το Food Call Market επιστρέφει στο The Loft by Collage

Το Food Call Market επιστρέφει στο The Loft by Collage

0
Το Food Call Market επιστρέφει στο The Loft by Collage

Το Food Call Market επιστρέφει το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στο The Loft by Collage στην Αθήνα για τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας.

Το Food Call Market επιστρέφει το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στο The Loft by Collage στην Αθήνα για τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

To Food Call Market είναι μια μετακινούμενη αγορά τροφίμων που σκοπεύει να φέρει σε άμεση επαφή Ελληνες παραγωγούς και καταναλωτές, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τη μοναδικότητα της ελληνικής κουζίνας και την ποικιλία των προϊόντων, πάνω στην οποία βασίζεται.

Το Food Call Market στα εγκαίνιά του στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας δέχθηκε πάνω από 1.200 επισκέπτες, οι οποίοι γνώρισαν και δοκίμασαν παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, street food, γλυκά, κρασιά και ποτά.

Παράλληλα, μυήθηκαν σε μυστικές συνταγές από κορυφαίους Ελληνες food bloggers. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Food Call Market συνέδεσε τη δράση του με την κοινωνική προσφορά μέσα από τη συμμετοχή της ΜΚΟ Wise Greece.

Ολα τα κέρδη από τις πωλήσεις προϊόντων της Wise Greece σε συνεργασία με το Food Call Market διατέθηκαν υπό τη μορφή τροφίμων σε κοινωφελή ιδρύματα.

Το Food Call Market, μετά από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων, επιστρέφει το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στο The Loft by Collage, Καπνικαρέας 3 στην Αθήνα.

Την Κυριακή οι food blggers, Yπατία Παπασταμάτη από το Food Stories και Ελένη Βονισσάκου από το Foodie Corner, θα μαγειρέψουν live τις μυστικές τους συνταγές βασισμένες στα προϊόντα των παραγωγών.

Food Call Market

Info:
Ημερομηνία: 4 και 5 Απριλίου 2015
Ωρες λειτουργίας: 12:00-20:00

Που; Τhe Loft by Collage, Καπνικαρέας 3, Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.foodcall.gr

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.