Αρχική Food Stories Meet the Greeks - Ταξίδι Νυμφαίο – Το πρώτο οινοπωλείο Dadalina’s άνοιξε τις πόρτες του

Νυμφαίο – Το πρώτο οινοπωλείο Dadalina’s άνοιξε τις πόρτες του

0
Νυμφαίο – Το πρώτο οινοπωλείο Dadalina’s άνοιξε τις πόρτες του

Έναν νέο οινικό προορισμό συναντούν εδώ και μερικές μέρες οι επισκέπτες του ορεινού οικισμού της Φλώρινας.

Πρόκειται για το οινοπωλείο Dadalina’s, ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και τις αργίες, μέσα από το οποίο η ομάδα της Κυρ-Γιάννη επιχειρεί να αναβιώσει την ατμόσφαιρα που απέπνεαν τα παντοπωλεία της περιοχής. Άλλωστε το ίδιο το κατάστημα, στεγάζεται σε ένα από πρώτα μπακάλικα του χωριού.

Στο νεοαφιχθέν Dadalina’s, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά της Κυρ-Γιάννη αλλά και να προμηθευτούν διάφορα τοπικά προϊόντα. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα που θα βρουν στα ράφια του παντοπωλείου, είναι και το premium ξίδι Dadalinas από σταφύλια Νάουσας και Αμυνταίου, αλλά και το πολύ ιδιαίτερο εμφιαλωμένο λικέρ Ηλέκτρα, παρασκευασμένο από κορόμηλα και φρούτα του δάσους, μια δημιουργία δια χειρός της παπαδιάς του χωρίου απ’ την οποία πήρε και το όνομά του. Πέρα από τα παραπάνω, οι φίλοι του κρασιού μπορούν να προμηθευτούν από το κατάστημα διάφορα οινικά αξεσουάρ και συλλεκτικά αναμνηστικά αντικείμενα από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Προσεχώς τα ράφια του Dadalina’s, θα εμπλουτιστούν με ακόμα περισσότερα προϊόντα τοπικών παραγωγών, αλλά και με νέες ετικέτες περιορισμένης κυκλοφορίας από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη.

Info: Ανοιχτά Σαββατοκύριακα και αργίες 11:00-17:00 | Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο +30 23320 51100

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.