Αρχική Ειδήσεις Νότια Δαμασκός, για μια μπουκιά φαϊ

Νότια Δαμασκός, για μια μπουκιά φαϊ

0

Νότια Δαμασκός, λίγο καιρό πριν. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΗΕ -τραβηγμένη πριν λίγους μήνες- δείχνει τις στρατιές των πεινασμένων μέσα στα χαλάσματα του στρατοπέδου προσφύγων Γιαρμούκ στη Νότια Δαμασκό να περιμένουν το πιάτο με το φαΐ απ’ τα Ηνωμένα Έθνη που θα τους σώσει (;) από την ασιτία.

damascus

Νότια Δαμασκός, λίγο καιρό πριν. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΗΕ -τραβηγμένη πριν λίγους μήνες- δείχνει τις στρατιές των πεινασμένων μέσα στα χαλάσματα του στρατοπέδου προσφύγων Γιαρμούκ στη Νότια Δαμασκό να περιμένουν το πιάτο με το φαΐ απ’ τα Ηνωμένα Έθνη που θα τους σώσει (;) από την ασιτία. Τίτλοι όπως «Συγκλονιστικό», «Σοκ», «Φρίκη» συνοδεύουν -και δικαίως- το φωτογραφικό ντοκουμέντο όπου δημοσιεύεται. Καλό και χρήσιμο θα ήταν, να θυμόμαστε τους τίτλους αυτούς και όταν κάποιοι από τους κυνηγημένους απ’ την πείνα και την αγωνία του θανάτου αυτούς ανθρώπους φτάνουν ως την πόρτα της Ευρώπης ζητώντας άσυλο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!