Αρχική Ειδήσεις Αυτοκτόνησε στα 61 του ο Άντονι Μπουρντέν

Αυτοκτόνησε στα 61 του ο Άντονι Μπουρντέν

0
Αυτοκτόνησε στα 61 του ο Άντονι Μπουρντέν

ΠΡΟΣΩΠΑ | Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν (Anthony Bourdain) ένας από τους πιο ταλαντούχος, πιο ιδιαίτερους, πιο ροκ και πιο αγαπητούς παρουσιαστές εκπομπών ταξιδιού και γεύσης. Μαζί με την εκπομπή του στο CNN ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο. Ήταν 61 ετών.

«Με εξαιρετική θλίψη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Anthony Bourdain. Η αγάπη του για τη μεγάλη περιπέτεια, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό, καθώς και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του σε όλο τον κόσμο, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν. και θα μας λείψουν πάρα πολύ.»

Ο Bourdain βρισκόταν στη Γαλλία κι εργαζόταν για ένα καινούργιο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Ο στενός φίλος του Γάλλος σεφ Eric Ripert ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό.

Μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα βιβλία του, ο Bourdain διερεύνησε την ανθρώπινη κατάσταση και βοήθησε τους θεατές να σκεφτούν διαφορετικά για τα τρόφιμα, τα ταξίδια και τον εαυτό τους. Υποστήριξε περιθωριοποιημένους πληθυσμούς και αγωνίστηκε για ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας για όσους δουλεύουν στα εστιατόρια.

Στην καριέρα του έλαβε σχεδόν κάθε βραβείο σχετικό με το αντικείμενό του. Το 2013, οι κριτές του βραβείου Peabody τίμησαν τον Bourdain και τα Parts Unknown (την εκπομπή του) για την «επέκταση των ουρανίσκων και των οριζόντων μας.» «Είναι ασεβής, ειλικρινής, περίεργος», ανέφεραν οι κριτές. «Οι άνθρωποι ανοίγονται σε αυτόν και συχνά αποκαλύπτουν περισσότερα για τις πατρίδες από ό,τι σε έναν παραδοσιακό δημοσιογράφο.»

Ο Anthony Bourdain. ήταν και ο αγαπημένος «ξένος» του ICookGreek.com. Τον αποχαιρετάμε με ειλικρινή συγκίνηση.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!