Αρχική Featured Αργία και αύριο, Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Αργία και αύριο, Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

0
Αργία και αύριο, Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Την παράταση της αργίας για αύριο σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Έτσι, παραμένει διαφορετικό και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το ωράριο των σούπερ μάρκετ στις περιοχές όπου κηρύχτηκε εκ νέου αργία, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 σε Αττική, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Το ίδιο ωράριο ισχύει και για σήμερα όπου πρέπει να σημειωθεί πως πολλά καταστήματα τροφίμων τελικά δεν άνοιξαν λόγω των ακραίων συνθηκών που επικρατούν στους δρόμους και της αδυναμίας μετακίνησης ιδιοκτητών και υπαλλήλων.

Αλλαγές, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, προκαλούν οι καιρικές συνθήκες και στις ημέρες και ώρες των παραδόσεων παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω των e-shop των μεγάλων σούπερ μάρκετ.

Λαϊκές αγορές: Θα λειτουργήσουν όπου είναι εφικτό αύριο, Τετάρτη 26/1

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!